Κίνηση στον Κηφισό: Συνεχίζεται το χάος μετά την καραμπόλα

Ποιοι δρόμοι είναι «στο κόκκινο» - Ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Τέλος δεν έχει η ταλαιπωρία των οδηγών στον Κηφισό μετά την καραμπόλα που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Η σύγκρουση δύο φορτηγών, δύο Ι.Χ και μίας μηχανής στο ρεύμα προς Λαμία και συγκεκριμένα στο ύψος μεταξύ Αχαρνών και Βρυούλων, στη Νέα Φιλαδέλφεια, είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Αν και πλέον έχουν δοθεί όλες οι λωρίδες στην κυκλοφορία, αυτό δε στάθηκε ικανό να βελτιώσει την κατάσταση, με την κίνηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Χάος στον Κηφισό μετά από τροχαίο

Σε ποιους δρόμους είναι αυξημένη η κίνηση

Προβλήματα εμφανίζονται στη:

  • Λεωφόρο Κηφισίας (και στα δύο ρεύματα) 
  • Πειραιώς (και στα δύο ρεύματα) 
  • Βασιλίσσης Σοφίας (και στα δύο ρεύματα) 
  • Λεωφόρος Αλεξάνδρας (κάθοδος) 
  • Μεσογείων (τμηματικά)
  • Λιοσίων (και στα δύο ρεύματα)
  • Αχαρνών (τμηματικά)
  • Λεωφόρος Αθηνών 

Τροχαίο στην Κορωπίου-Αεροδρομίου

Nωρίτερα είχε σημειωθεί άγρια καταδίωξη στο Κορωπί που κατέληξε σε τροχαίο ατύχημα με έναν ανυποψίαστο πολίτη τραυματία και πέντε συλλήψεις.

Η καταδίωξη άρχισε από την λεωφόρο Κορωπίου, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν σήμα σε ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν πέντε Ρομά, που ήταν ύποπτοι κλοπής, να σταματήσει, αλλά ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Στο ύψος της οδού Αγίων Αναργύρων, το αυτοκίνητο που καταδίωκαν οι αστυνομικοί προσέκρουσε στα αυτοκίνητα που ήταν σταματημένα στο φανάρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας από τους οδηγούς.

Οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν πεζοί, αλλά τελικά συνελήφθησαν.

Στο σημείο, λόγω της καραμπόλας διακόπηκε η κυκλοφορία και γινόταν εκτροπή από την Τροχαία, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλο μποτιλιάρισμα, αλλά μετά την απομάκρυνση των οχημάτων η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε.

Δείτε παρακάτω κι άλλες εικόνες από την καραμπόλα στον Κηφισό 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top