Έρχεται προσωπικό ασφαλείας στο Μετρό για τις ημέρες των κινητοποιήσεων

Νέα ρύθμιση από το Υπουργείο Μεταφορών

Χειρόφρενο στην ταλαιπωρία των επιβατών από τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Μετρό τραβάει το Υπουργείο Μεταφορών, καθώς την Παρασκευή καταθέτει νομοθετική ρύθμιση που προβλέπει ότι οι συρμοί θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας.

Ξαφνική στάση εργασίας αύριο στο Μετρό

Με αυτόν τον τρόπο θα εξουδετερωθούν τα συνδικαλιστικά «καπρίτσια», αφού θα υπάρχει πάντα προσωπικό ασφαλείας στο Μετρό και θα γίνονται τα απολύτως απαραίτητα δρομολόγια καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Πρόθεση του υπουργείου είναι να ελαχιστοποιηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού σε περιόδους κινητοποιήσεων.

Παρέμβαση Μητσοτάκη για Μετρό: Δε θα εκβιάζουν την κυβέρνηση 21 άτομα

Ο σχεδιασμός βασίζεται στο γαλλικό μοντέλο και προβλέπει πως το προσωπικό ασφαλείας θα αποτελείται από όλες τις κρίσιμες ειδικότητες για τη λειτουργία του Μετρό, από οδηγούς και τεχνικούς μέχρι ελεγκτές ασφαλείας.

«Συγνώμη» από τους συνδικαλιστές για τη χθεσινή ταλαιπωρία

Καραμανλής για στάσεις εργασίας σε Μετρό: Δεν ανεχόμαστε «νταβατζιλίκια»

Σήμερα, ο Προέδρος των εργαζομένων στο Μετρό, μια ημέρα μετρά την αιφνιδιαστική απεργία που ξεσήκωσε τον κόσμο εναντίον τους, ζήτησε συγγνώμη και επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την πρόθεσή της να διευκολύνει τους επιβάτες.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top