«Διδώ»: Επιμένει η κακοκαιρία - 'Ερχονται νέες καταιγίδες

Πως θα είναι ο καιρός τις επόμενες ώρες

Δείτε στο βίντεο την πρόβλεψη του καιρού για την Πέμπτη.

Παρόλο που οι αρχικές προβλέψεις ανέμεναν μικρή βελτίωση του καιρού για σήμερα Πέμπτη, η «Διδώ» επιμένει και δεν θα υποχωρήσει μέχρι το Σαββατοκύριακο. 

Κακοκαιρία «Διδώ»: Βροχερός και σήμερα ο καιρός

Για αύριο Παρασκευή, προβλέπεται άστατος καιρός σε ολόκληρη τη χώρα, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα, κυρίως στη Δυτική Ελλάδα, στη Θράκη, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και μετά το μεσημέρι στις Κυκλάδες και την Κρήτη.
Μάλιστα, αναμένεται σημαντική επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες που θα ξεκινήσουν αργά το απόγευμα και θα ενταθούν ακόμα περισσότερο αργά το βράδυ.

Παρακολουθήστε καθημερινά την πρόγνωση του καιρού σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ. από το Star.

Αττική

Στην Αττική αναμένονται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών το βράδυ. Τα ξημερώματα του Σαββάτου θα εκδηλωθούν τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και από αργά το βράδυ νότιοι με εντάσεις έως 7 μποφόρ και τάση σημαντικής περαιτέρω ενίσχυσης τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη της Αθήνας από 12 έως 15 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με αυξημένη πιθανότητα για τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες. Βροχές θα εκδηλωθούν από αργά το βράδυ, ενώ τα ξημερώματα του Σαββάτου αναμένονται μεγάλες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και μετά το μεσημέρι νοτιοανατολικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς.

Κακοκαιρία «Διδώ»: Σώος βρέθηκε ο οδηγός που παρασύρθηκε από χείμαρρο

Χαλάζι σε μέγεθος ελιάς στην Κρήτη – Χιόνι μισό μέτρο στα Γρεβενά

Ηπειρωτική Ελλάδα

Στη Δυτική Μακεδονία η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 8 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 13 βαθμούς, στην Ήπειρο και την Κεντρική Ελλάδα από 2 έως 15, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 8 έως 15 βαθμούς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 16.

Ο καιρός στα νησιά

Στα νησιά του Ιονίου η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 7 έως 17, και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top