Συνεργασία ReGeneration και LinkedIn με χιλιάδες εκπαιδευτικές ευκαιρίες

Σε ποιους απευθύνεται και τι προσφέρει

regeneration

Τις δυνάμεις τους ενώνουν ReGeneration και LinkedIn, σε μία συνεργασία στρατηγικής σημασίας για τους ReGenerators, τους ταλαντούχους νέους πτυχιούχους όλων των ειδικοτήτων, μέχρι 29 ετών, με 0-3 χρόνια προϋπηρεσίας, που ενδιαφέρονται να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα και να ξεχωρίσουν στην Ελλάδα.

Μέσω του LinkedIn, το ReGeneration που είναι το μεγαλύτερο και πιο πολυσυμμετοχικό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης και προσωπικής ή επαγγελματικής ανάπτυξης στην Ελλάδα, ξεκλειδώνει χιλιάδες εκπαιδευτικές ευκαιρίες για όλους τους ReGenerators (τους υποψηφίους εκείνους που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία κάθε κύκλο του προγράμματος).

Πώς; Δημιουργώντας τον εξατομικευμένο λογαριασμό τους, οι συμμετέχοντες θα έχουν πλέον δωρεάν πρόσβαση σε περισσότερα από 9.000 online μαθήματα σε soft, hard και business skills, λαμβάνοντας εξειδικευμένη εκπαίδευση αλλά και την ανάλογη πιστοποίηση από τους μεγαλύτερους οργανισμούς παγκοσμίως.

Η συνεργασία του ReGeneration με το LinkedIn, αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς την επίτευξη ενός από τους κύριους στόχους του προγράμματος, το up/re skilling της επόμενης γενιάς νέων επαγγελματιών, με ελεύθερη πρόσβαση σε soft, business και hard skills.

To ReGeneration τα τελευταία 5 χρόνια έχει καταφέρει να τοποθετήσει περισσότερους από 1.100 ταλαντούχους νέους σε οργανικές θέσεις εργασίας, σε 430 εταιρείες πανελλαδικώς. Από τις προσλήψεις αυτές, οι 600 πραγματοποιήθηκαν στο διάστημα μεταξύ Ιανουαρίου 2018 έως και σήμερα.

Το ReGeneration είναι πρόγραμμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Αποτελεί Αποτελεί μια δράση των Global Shapers Athens Hub, πρωτοβουλία του World Economic Forum, και δημιουργήθηκε με σκοπό να συμβάλλει στην νεανική απασχολησιμότητα, στη γεφύρωση του χάσματος δεξιοτήτων και στην καταπολέμηση της νεανικής ανεργίας, και του «brain drain».

 Προσφέρει 6μηνη (κατ’ ελάχιστον) αμειβόμενη απασχόληση σε πολυεθνικές και μικρομεσαίες εταιρείες στην Ελλάδα, 32 ώρες εκπαίδευσης με έμφαση στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη, 25 ώρες κοινωνικής προσφοράς σε επιλεγμένες ΜΚΟ και πρόγραμμα mentoring με καταξιωμένα στελέχη της αγοράς. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top