Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση του Λαέρτη: Δεν χάθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια

Συνεχίζονται οι έρευνες σε Αθήνα και Αλβανία

Ένα στοιχείο που θα ρίξει φως στην… τύχη του 36χρονου Λαέρτη, ο οποίος εξαφανίστηκε τον περασμένο Απρίλιο και δεν έχει δώσει μέχρι σήμερα σημεία ζωής, αναζητά η οικογένειά του. 

Η μυστηριώδης εξαφάνιση του Λαέρτη και η δραματική έκκληση των γονιών του

Ο Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος έχει αναλάβει τις έρευνες, είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι η υπόθεση αυτή είναι αρκετά δύσκολή και περίπλοκη και πως οι έρευνες διεξάγονται τόσο στην Αθήνα, όσο και στην Αλβανία, από όπου καταγόταν ο νεαρός διανομέας. 

Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση-μυστήριο του Λαέρτη στη Φιλαδέλφεια

Το νέο στοιχείο που έχει προκύψει είναι ότι τελικά ο 36χρονος δεν εξαφανίστηκε από τη Νέα Φιλαδέλφεια, όπως αρχικά είχαν κάποιοι καθοδηγήσει την οικογένεια και τις αρχές, αλλά από άλλη περιοχή κοντά στην Κυψέλη. 

Εξάλλου, όπως είπε ο κ. Τσούκαλης, οι άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών που πραγματοποίησαν έρευνες στον Ποδονίφτη από το σημείο, όπου υποτίθεται είχε χαθεί ο νεαρός έως και τις εκβολές στον Κηφισό, δε βρέθηκε ούτε ένα στοιχείο που να δείχνει πως ο Λαέρτης βρισκόταν εκεί. 

Οι έρευνες συνεχίζονται, με τους ερευνητές να έχουν επαφές με άτομα και στην Αλβανία, αναζητώντας απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα για την τύχη του. 

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο Λαέρτης εξαφανίστηκε στις 10 Απριλίου 2019. Εκείνο το μεσημέρι είχε συναντηθεί με τον πατέρα του στο σπίτι τους και του είχε πει ότι θα πήγαινε το μηχανάκι του στο συνεργείο για να το φτιάξει. 

Ο ιδιοκτήτης του συνεργείου κατέθεσε ότι όντως πήγε εκεί και ότι έφυγαν μαζί αργά το βράδυ. Ο 36χρονος πήγε για φαγητό με έναν φίλο του έως τη 01:30 τα ξημερώματα και παρά το ότι του πρότεινε να τον πάει σπίτι του, εκείνος αρνήθηκε και του είπε ότι θα πήγαινε με τα πόδια. 

Από εκείνη τη στιγμή τα ίχνη του χάνονται και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να δείχνει αν είναι ζωντανός ή νεκρός. 

Η οικογένειά του αγωνία και προσπαθεί να βρει στοιχεία που θα την οδηγήσουν στην αλήθεια. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top