Μύρισε Χριστούγεννα στον Πειραιά!

Η εντυπωσιακή εκδήλωση για τη φωταγώγηση του δέντρου!

Το δημοτικό θέατρο Πειραιά στολίστηκε για τα Χριστούγεννα

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον δήμο Πειραιά πραγματοποιήθηκε, χθες βράδυ, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση μπροστά από το επιβλητικό Δημοτικό Θέατρο.

Ακυρώνονται οι παραστάσεις του Καρυοθραύστη στην Αθήνα

Φτιάξε με το παιδί σου ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης Χριστουγέννων

Xριστούγεννα στην Αθήνα: Η λίστα με όλες τις εκδηλώσεις

Με πλήθος κόσμου και με παρουσιαστή το δημοσιογράφο Δημήτρη Μάρκο, ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, κηρύσσοντας την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στο μεγάλο λιμάνι.

Η ατμόσφαιρα γέμισε χριστουγεννιάτικες μελωδίες, καθώς η φιλαρμονική ορχήστρα πνευστών του δήμου Πειραιά, το πρότυπο μουσικό κέντρο και η χορωδία των εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητρόπολης «έντυσαν» μουσικά τη βραδιά.

Ο δήμαρχος Πειραία, Γιάννης Μώραλης με τον παρουσιαστή της βραδιάς, Δημήτρη Μάρκο. Φωτογραφία: markos.tv
 
Η φιλαρμονική ορχήστρα πνευστών του δήμου Πειραιά, το πρότυπο μουσικό κέντρο και η χορωδία των εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητρόπολης δημιούργησαν ένα κλίμα κατάνυξης στην πόλη. Φωτογραφία: markos.tv
Η ατμόσφαιρα στο δημοτικό θέατρο Πειραιά ήταν άκρς χριστουγεννιάτικη. Φωτογραφία: markos.tv
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για την εντυπωσιακή φωταγώγηση. Τα μικά παιδιά δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη. Φωτογραφία: markos.tv

Η παρουσία του Άγιου Βασίλη, των ζογκλέρ, των ξυλοπόδαρων και των ξωτικών ψυχαγώγησαν τους μικρούς φίλους, οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Το πάρτυ συνεχίστηκε στην Τρούμπα με τη Ράνια Κωστάκη, τους REC και τον Κώστα Μπίγαλη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top