Έγκλημα στο Κορωπί: «Εύχομαι να έχει αναπαυθεί η ψυχή της, ζητώ συγγνώμη»

Στο Πολυτεχνείο η 29χρονη που σκότωσε την πρώην σύζυγο του εραστή της

Στις 9 Δεκεμβρίου στο Εφετείο Αθηνών θα αναβιώσουν οι τραγικές μνήμες από τη δολοφονία της Θεοδώρας Πασπαλά από την ερωμένη του πρώην συζύγου της, μπροστά στα μάτια των παιδιών της στο Κορωπί. 

Η 29χρονη σήμερα δολοφόνος, η οποία πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, δηλώνει μετανιωμένη για ό,τι έκανε και ελπίζει σε μια μείωση της ποινής της. 

Έγκλημα στο Κορωπί: «Ακούω τη φωνή της να ζητάει βοήθεια»

Μιλώντας μέσα από τις φυλακές στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», περιέγραψε τη ζωή της μέσα στη φυλακή, όπου, όπως είπε, η ζωή της είναι πολύ δύσκολη.

"Φόνισσα του Κορωπίου": Δε θέλω να δικαστώ για το έγκλημα που έκανα

«Είναι πολύ δύσκολο να νιώσω έστω και μια μέρα χαράς. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι έφυγε από τα δικά μου χέρια από τη ζωή κι εύχομαι να έχει αναπαυθεί η ψυχή της. Η συγγνώμη μου προς την οικογένειά της είναι πολύ λίγη. Είναι πολύ άσχημο αυτό που έχει συμβεί. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσεύχομαι», είπε. 

Η ίδια νιώθει ότι είναι ένας άλλος άνθρωπος από εκείνη τη γυναίκα που τον Αύγουστο του 2016 όρμησε μαινόμενη μέσα στο σπίτι της άτυχης γυναίκας και τη μαχαίρωσε χωρίς να λογαριάσει ότι μπροστά ήταν τα δύο ανήλικα παιδιά της. 

Η φόνισσα του Κορωπίου στη φυλακή και η αδελφή του θύματος ξεσπά στο Star – "Ο ανιψιός μου περιμένει τη νεκρή μαμά του”

«Δε θυμάμαι τίποτα από εκείνες τις στιγμές. Ήμουν εκτός εαυτού», είπε.

Ελπίζει ότι στο Εφετείο να μειωθεί η ποινή της, σημειώνοντας ότι πρέπει να τιμωρηθεί για την πράξη της, αλλά όχι με ισόβια, καθώς, όπως τονίζει στις φυλακές δεν υπάρχει σωφρονισμός και οι κρατούμενοι θα πρέπει να είναι παραγωγικοί και όχι αδρανείς σε έναν θάλαμο πίσω από τα κάγκελα. 

«Είναι πολλοί άνθρωποι που έχω πληγώσει. Πρέπει να τιμωρηθώ γι’ αυτά που έχω κάνει, αλλά εύχομαι να υπάρξει μία μείωση της ποινής. Κουβαλάω έναν πολύ μεγάλο σταυρό και αυτό που βιώνω μέσα στη φυλακή είναι πάρα πολύ δύσκολο», είπε. 

Μέσα στη φυλακή βρέθηκαν άνθρωποι που την έβγαλαν από τον βούρκο, όπως είπε, και τη βοήθησαν να επαναπροσδιορίσει τη ζωή της. 

Η 29χρονη κατάφερε να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις και να περάσει στο Πολυτεχνείο, ενώ πλέον έχει στραφεί στον Θεό, προσεύχεται και μελετά τον λόγο του Θεού, αναζητώντας τη λύτρωση και την αγαλλίαση της ψυχής της. 

Έξω από την φυλακή την περιμένουν τα παιδιά, τεσσάρων και πέντε ετών, που τα φροντίζουν οι γονείς της κι ελπίζει πως κάποια στιγμή θα τα αγκαλιάσει ξανά. 

Εκεί έξω όμως βρίσκονται κι άλλα δύο παιδιά που έμειναν ορφανά από μητέρα και δεν μπορούν να βγάλουν από το μυαλό τους την εικόνα της να πέφτει νεκρή μπροστά στα μάτια τους. 

Η θεία τους και αδελφή της μητέρας τους, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, είχε εκφράσει την επιθυμία της να μη μειωθεί η ποινή της 29χρονης, λέγοντας πως όλα αυτά τα χρόνια η ίδια και τα ανίψια της ζουν έναν εφιάλτη και θυμούνται συνεχώς τις τελευταίες δραματικές ώρες του ανθρώπου τους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top