Η φόνισσα του Κορωπίου στη φυλακή και η αδελφή του θύματος ξεσπά στο Star – "Ο ανιψιός μου περιμένει τη νεκρή μαμά του”

Μια συγκλονιστική συνέντευξη για το έγκλημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο

Η αδελφή της γυναίκας που δολοφονήθηκε πέρυσι τον Αύγουστο στο Κορωπί από την ερωμένη του συζύγου της, μπροστά στα μάτια των παιδιών της, μίλησε αποκλειστικά στο Star, εκφράζοντας την ικανοποίηση της για την καταδίκη της κατηγορουμένης.

Δείτε επίσης: Ισόβια στην «φόνισσα του Κορωπίου»-Καταπέλτης η εισαγγελέας-«Γύρισε το μαχαίρι στην πληγή»

Δείτε επίσης: «Γύρισε το μαχαίρι στην πληγή-Ήταν αποφασισμένη να σκοτώσει»-Καταπέλτης η εισαγγελέας για τη «φόνισσα του Κορωπίου»

Δείτε επίσης:Σοκάρει μαρτυρία για τη «φόνισσα του Κορωπίου»-Είχε αγοράσει μαχαίρι για κρεοπώλες

Η 27χρονη ερωμένη, η οποία καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την πρώην σύζυγο του συντρόφου της,  μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών της ηλικίας 11 και 13 ετών αντίστοιχα. 

«Ο μικρός (σσ γιος του θύματος) πιστεύει ότι αυτό που ζούμε είναι κάτι παροδικό… πως κάποια στιγμή θα έρθει η μαμά του. Μετά την απόφαση που ξέρουν πια (σσ τα δύο παιδιά, δηλαδή τα ανίψια της) ότι η δολοφόνος της μαμάς τους είναι μέσα στη φυλακή και δεν θα βγει. Σταματήσανε και οι εφιάλτες για τα παιδιά. Φοβόντουσαν ότι θα έρθει εκείνη και θα τους σκοτώσει, όπως σκότωσε τη μαμά τους», δήλωσε η Έλλη Πασπαλά στο Star και πρόσθεσε  «Όταν τους είπα ότι η 27χρονη καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, χαμογέλασαν! Είχα καιρό να τα δω να χαμογελάνε».

Μια πρώην σύζυγος με δύο έφηβα αγόρια, μια ερωμένη με δύο ανήλικα παιδιά, ένας 41χρονος η πέτρα του σκανδάλου και πατέρας των 4 αγοριών είναι τα πρόσωπα της τραγικής ιστορίας. Ο 41χρονος είχε δημιουργήσει μια δεύτερη οικογένεια σύμφωνα με την αδελφή του θύματος, χωρίς να γνωρίζουν το παραμικρό για πολύ καιρό. Όταν όλα αποκαλύφθηκαν, ξεκίνησαν οι διαμάχες μεταξύ των δύο γυναικών. 

Στο ερώτημα «αν είχατε μπροστά σας αυτή τη γυναίκα που καταδικάστηκε ισόβια για τη δολοφονία της αδερφής σας, τι θα της λέγατε;»,  η αδελφή του θύματος απάντησε «αξίζει για έναν άντρα να χαλάσουν τόσες ζωές;»

Η Έλλη Πασπαλά θυμάται εκείνο το μοιραίο βράδυ, όταν χτύπησε το τηλέφωνο της και άκουσε την αδερφή της να καλεί σε βοήθεια. «Με πήρε η αδερφή μου και την άκουγα να φωνάζει στα παιδιά “τρέξτε στον πατέρα σας, βοήθεια, βοήθεια”», είπε χαρακτηριστικά. Ο πρώην σύζυγος της, ακούγοντας τα παιδιά έτρεξε από το συνεργείο αυτοκινήτων που διατηρούσε λίγα μέτρα πιο μακριά, για να τη σώσει, ήταν όμως πια αργά. 

Τα προσωπικά αντικείμενα του θύματος πάντως είναι ακόμη στη θέση τους.«Ούτε τα ρούχα της δεν έχω βάλει στο συρτάρι, τίποτα, δεν έχω αγγίξει τίποτα! Δεν μπορώ», εξομολογήθηκε στο Star η αδελφή του θύματος .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top