Έγκλημα στο Κορωπί: «Ακούω τη φωνή της να ζητάει βοήθεια»

Ξεσπά η αδερφή του θύματος τρία χρόνια μετά

Στο Εφετείο Αθηνών θα δικαστεί σε λίγες ημέρες, η γυναίκα που σκότωσε την πρώην σύζυγο του συντρόφου της στο Κορωπί, μπροστά στα δυο μικρά παιδιά της, πριν από τρία χρόνια.

Η αδερφή του θύματος ξεσπά με δάκρυα στα μάτια μιλώντας αποκλειστικά στην Τασούλα Παπανικολάου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.  

«Άκουγα την αδερφή μου να δολοφονείται. Τρία χρόνια μετά ακόμα δεν κοιμάμαι»

Η Έλλη Πασπαλά, στις 3 Αυγούστου του 2016, έντρομη άκουγε την αδερφή της μέσω τηλεφώνου να δολοφονείται στο Κορωπί, μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Δράστης, η σύντροφος του πρώην συζύγου του θύματος. Με ένα κουζινομάχαιρο την χτυπούσε μπροστά στα παιδιά της .

"Φόνισσα του Κορωπίου": Δε θέλω να δικαστώ για το έγκλημα που έκανα

Η φόνισσα του Κορωπίου στη φυλακή και η αδελφή του θύματος ξεσπά στο Star – "Ο ανιψιός μου περιμένει τη νεκρή μαμά του”

«Από την ημέρα της δολοφονίας τα παιδιά βιώνουν έναν γολγοθά»

Τα  δυο ανήλικα παιδιά της Θεοδώρας Πασπαλά δεν μπορούν να ξεχάσουν τα όσα δραματικά έζησαν εκείνη την ημέρα, όταν έβλεπαν να δολοφονείται η μητέρα τους από τη σύντροφο του πατέρα τους.
 

Πριν από λίγες ημέρες έγινε το δικαστήριο για την οριστική επιμέλεια των παιδιών ώστε να δοθεί στην αδερφή της μητέρας τους. Με δάκρυα στα ματιά τους δίνει την υπόσχεση ότι όσο ζει και αναπνέει δεν θα επιτρέψει να τα πληγώσει κανείς.

Το έγκλημα θα αναβιώσει στο Εφετείο στις 9 Δεκεμβρίου. Η οικογένεια της Θεοδώρας Πασπαλά ζητά να καταδικαστεί  και πάλι σε ισόβια η γυναικά που τη δολοφόνησε.

Η δολοφόνος το καλοκαίρι εισήχθη στο Πολυτεχνείο. 

Δείτε αναλυτικά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top