"Φόνισσα του Κορωπίου": Δε θέλω να δικαστώ για το έγκλημα που έκανα

Σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγο του εραστή της

Η φόνισσα του Κορωπίου

Απρόβλεπτη ήταν σήμερα  στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο η δίκη της 27χρονης Νικολέττας που σκότωσε τον Αύγουστο του 2016  στο Κορωπί την εν διαστάσει σύζυγο του εραστή της, 35 ετών, μπροστά στα δύο ανήλικα παιδιά της.

«Δεν επιθυμώ να παραστώ και να υποστηρίξω την έφεση που έκανε στην πρωτόδικη απόφαση, όπου καταδικάστηκα με ισόβια», δήλωσε μέσα από τις φυλακές Θήβας η κατηγορούμενη, η οποία δεν εκπροσωπήθηκε καν από δικηγόρο.

Στη δικαστική αίθουσα βρέθηκε η αδερφή της 35χρονης που μεγαλώνει και τα δυο παιδιά της. Δύο χρόνια μετά, ο εφιάλτης δεν έχει τελειωμό, καθώς όπως αποκάλυψε στο star.gr  ο δικηγόρος της οικογένειας Απόστολος Λύτρας τα παιδιά δεν μπορούν να σβήσουν την εικόνα της 27χρονης να μαχαιρώνει τη μητέρα τους και ξυπνάνε ακόμα μέσα στον ύπνο τους.

Το έγκλημα είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Την μοιραία ημέρα, η 27χρονη πήγε στο σπίτι της Θεοδώρας κρατώντας ένα κουζινομάχαιρο με λάμα μήκους 10 εκατοστών. Χτύπησε το κουδούνι και μόλις η 35χρονη εμφανίστηκε, άρχισαν να τσακώνονται. O έλεγχος χάθηκε και θολωμένη η νεαρή, όρμησε πάνω της και την μαχαίρωνε με μανία. 

«Μη σκοτώνεις τη μαμά μας», φώναζαν τα παιδιά στην φόνισσα του Κορωπίου, όμως εκείνη μαχαίρωνε και έριχνε χαστούκια.

Η άτυχη γυναίκα, μεταφέρθηκε αιμόφυρτη  από τον 41χρονο εν διαστάσει σύζυγό της - ο οποίος λίγα μέτρα πιο κάτω από το ματωμένο σπίτι της οδού Πυθαγόρα διατηρεί συνεργείο αυτοκινήτων - στο Κέντρο Υγείας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά της. 

Στο δικαστήριο η 27χρονη εμφανίστηκε μετανιωμένη αλλά δεν έπεισε το δικαστήριο που της επέβαλλε ισόβια κάθειρξη.

Της Τασούλας Παπανικολάου


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top