Ωραιόκαστρο:Η απίστευτη ψυχραιμία του μπροστά σε οπλισμένους κουκουλοφόρους

Ηλικιωμένος ιδιοκτήτης αντιμετώπισε με ευφυΐα και δυναμισμό τους ληστές

Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.

Οπλισμένοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν τη νύχτα σε σπίτι στο Ωραιόκαστρο. Ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης, όμως, αντιμετώπισε με ευφυΐα και δυναμισμό τους ληστές, επιδεικνύοντας αξιοθαύμαστη ψυχραιμία.

Ζωγράφου: Ληστεία σε σούπερ μάρκετ - Οι δράστες διέφυγαν με κλεμμένη μηχανή

Εξάρθρωση σπείρας που «ρήμαζε» τα νότια προάστια

Ο 85χρονος άντρας ξαφνιάστηκε μόλις είδε πέντε κουκουλοφόρους να εισβάλλουν στο σπίτι του στο Ωραιόκαστρο, την Τέταρτη το απόγευμα, ενώ μέσα βρίσκονταν η σύζυγός του και ο 8χρονος εγγονός του. Ο ηλικιωμένος στάθηκε αγέρωχος μπροστά στους ληστές και αποφάσισε να διαπραγματευτεί με όλα τα χαρτιά που είχε. 

«Είμαι άρρωστος δεν υπάρχει χρηματοκιβώτιο. πάρτε ότι θέλετε αλλά μη δημιουργήσετε πρόβλημα. Η κυρά πήγε εκεί λίγο να φωνάξει, αλλά την ηρέμησα. Ο ένας είπε μην ανησυχείς», εξομολογήθηκε στην κάμερα του Star.

Η εμπειρία της ζωής, αλλά και ο δυναμικός χαρακτήρας του έσωσαν τον ίδιο και την οικογένεια του.

Ο ηλικιωμένος διαχειρίστηκε την υπόθεση με μεγάλη ψυχραιμία, δίνοντας μάλιστα οδηγίες στους διαρρήκτες για τον τρόπο διαφυγής τους, ώστε να διατηρήσει ο ίδιος τον έλεγχο της κατάστασης.

Οι ληστές, υστέρα από μια ώρα, αποχωρήσαν ήσυχοι με τη συνεργασία του ιδιοκτήτη αποκομίζοντας 500 ευρώ και κοσμήματα μικρής αξίας. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτιο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top