Συμπλοκή με έναν νεκρό στο Τυμπάκι: Έγιναν 17 συλλήψεις

Σε κρίσιμη κατάσταση ο τραυματίας

Μαχαίρια βγήκαν στο κεντρικό δρόμο του Τυμπακίου στην Κρήτη, όταν ξαφνικά μια ομάδα 30 Πακιστανών άρχισαν να λογομαχούν για τα μεροκάματα που είχαν λάβει και να συμπλέκονται με ξύλα και σίδερα.

Κρήτη: Αιματηρή συμπλοκή στο Τυμπάκι – Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας

Ένας από αυτούς δέχθηκε μαχαιριά στην καρδιά και πέθανε ακαριαία, ενώ άλλος μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική, με πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη από τους γιατρούς. 

Τέλος, κάποιοι από αυτούς τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε 17 συλλήψεις.

Νέα έξαρση των προσφυγικών ροών στο Αιγαίο

Με τη βελτίωση του καιρού, αυξήθηκαν και πάλι οι προσφυγικές ροές στο Αιγαίο. 

Έσπασε όλα τα ρεκόρ η Μόρια: Πάνω από 16.000 πρόσφυγες στο ΚΥΤ

Το νέο «υπερ-όπλο» του Λιμενικού στο Αιγαίο

Το τελευταίο 24ωρο, συνολικά 411 αλλοδαποί έφτασαν με εννέα φουσκωτά, σε Λέσβο, Χίο, Σάμο και Κω, με τους άνδρες του λιμενικού να διασώζουν τους 177 από αυτούς.

Εν τω μεταξύ, 296 πρόσφυγες από τη Λέσβο και τη Χίο και 282 από την Κω και τη Λέρο, μεταφέρθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά με σκοπό την εγκατάστασή τους σε διάφορες δομές της ενδοχώρας.

«Οι πρόσφυγες ήρθαν για να μείνουν»

 

Η νέα πρόεδρος της Κομισιόν, μιλώντας στο ευρωκοινοβούλιο στο Στρασβούργο, επισήμανε ότι «Η μετανάστευση δεν θα φύγει, αλλά θα μείνει μαζί μας. Οι μετανάστες που μένουν στην Ευρώπη θα πρέπει να ενσωματώνονται, όμως πρέπει επίσης να εξασφαλίζουμε ότι αυτοί που δεν έχουν δικαίωμα να μείνουν, θα επιστρέφουν στην πατρίδα τους».
 
Σε ξεκαθάρισμα των ΜΚΟ προχωρά η κυβέρνηση 

Μετά τη Μόρια, δημιουργείται νέα παραγκούπολη και στη Σάμο, δίπλα στο hot-spot. Η κυβέρνηση θέλει να ξεκαθαρίσει το ζήτημα με τη δράση και τα οικονομικά των MKO

ΜKO: Χρυσοφόρες «μπίζνες» εύκολα και γρήγορα

Έτσι, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τους παρέχει προθεσμία 10 ημερών, προκειμένου να καταγραφούν σε νέα λίστα. Αν δεν προχωρήσουν στην εν λόγω καταγραφή, δε θα αναγνωριστούν και θα γίνει έρευνα για τη λειτουργία των υπολοίπων.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top