Κατερίνη: Διατάχθηκε ΕΔΕ για τη λεχώνα που υπέστη αλλεργικό σοκ

Της χορήγηθηκε αντιβίωση στην οποία ήταν αλλεργική

γενικό νοσοκομείο Κατερίνης

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε για το περιστατικό της λεχώνας, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του «Ιπποκράτειου», Θεσσαλονίκης, έπειτα από αλλεργικό σοκ που παρουσίασε στη Μαιευτική Κλινική του νοσοκομείου Κατερίνης.

Κατερίνη: Έπαθε ανακοπή μετά τον τοκετό – Σε κρίσιμη κατάσταση 29χρονη

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, έδωσε εντολή στον διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτη Μπογιατζίδη, να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το συμβάν.

Ο κ. Μπογιατζίδης επικοινώνησε άμεσα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Κατερίνης, ο οποίος ανέθεσε τη διενέργεια ΕΔΕ για το περιστατικό στον διευθυντή χειρουργικής του ΤΕΠ του νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα γέννησε στο νοσοκομείο της Κατερίνης και λόγω της καισαρικής τομής στην οποία υποβλήθηκε, της χορηγήθηκε αντιβιοτικό φάρμακο στο οποίο ήταν αλλεργική. Μέσα σε λίγη ώρα, ο οργανισμός της άρχισε να αντιδρά αρνητικά, με αποτέλεσμα να υποστεί ανακοπή και να οδηγηθεί στην Εντατική.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top