Απόπειρα βιασμού 17χρονης στη Δυτική Αττική: «Με άρπαξε και πάγωσα»

Σώθηκε την τελευταία στιγμή από παρέα εφήβων

Επίθεση από νεαρό άντρα, που επιχείρησε να τη βιάσει, δέχθηκε ένα κορίτσι μόλις 17 ετών σε περιοχή της Δυτικής Αττικής. Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες, την ώρα που το κορίτσι πήγαινε στη Σχολή Χορού. 

Η επίθεση του νεαρού στη μαθήτρια, έγινε πίσω από αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Μία παρέα εφήβων έσωσε το κορίτσι την τελευταία στιγμή, καθώς περνούσαν τυχαία από το σημείο. 

Η 17χρονη τρομοκρατημένη βρήκε καταφύγιο στη σχολή της, που ήταν κοντά στο σημείο της επίθεσης. Άμεσα ειδοποιήθηκαν η μητέρα της και η αστυνομία.

Ανατροπή με την καταγγελία της 14χρονης: Φέρεται να επινόησε τον βιασμό

Βιασμός 19χρονης Σαλαμίνα: «Η κοπέλα πήγε με τη συγκατάθεσή της»

Η μαθήτρια περιέγραψε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου τον εφιάλτη που έζησε. 

«Με άρπαξε και προσπάθησε να με βιάσει»

«Μου πιάνει το χέρι ένας άγνωστος άνθρωπος, με τραβάει και μετά  αρχίζει να με χ......γενικά να κάνει διάφορες κινήσεις. Με κρατούσε με το ένα του χέρι κυκλικά πάνω από το στήθος μου, για να μη φύγω. Έκανα προσπάθειες να ξεφύγω, αλλά ήταν αδύνατο. Σκοπός του ήταν να μου κατεβάσει την φόρμα», δήλωσε η 17χρονη κοπέλα.

Όπως είπε, ο δράστης μιλούσε ελληνικά, «αλλά με μια ιδιαίτερη προφορά. Είχα παγώσει, δεν ήξερα τι να κάνω, αλλά μετά φώναξα, η αλήθεια είναι δύο, τρεις φορές, αλλά δεν ήταν τόσο δυνατή η φωνή μου, ώστε να ακουστεί. Πανικοβλήθηκα πολύ εκείνη την ώρα.» 

«Βρήκα το παιδί μου σε άθλια κατάσταση»

Σοκαρισμένη η μητέρα της 17χρονης, δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Βρήκα το παιδί μου σε άθλια κατάσταση στη Σχολή Χορού που πηγαίνει. Μετά πήγαμε στο τμήμα της περιοχής για να κάνω την καταγγελία. Την επόμενη ημέρα το πρωί έλαβα ένα τηλέφωνο από τη ΓΑΔΑ, ότι η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή. Κάναμε αναγνώριση. Το παιδί αναγνώρισε έναν από όλους όσους είδε. Το μόνο που μου είπαν, που μπόρεσαν να μου πουν, είναι ότι είναι Έλληνας Μουσουλμάνος ο κύριος. Βρήκαν σε χρόνο ρεκόρ υλικό από κάμερες. Πλέον δεν την αφήνουμε να πηγαίνει πουθενά μόνη της, όπως την άφηναμε». 

Ο δράστης ο οποίος είναι σεσημασμένος, μέχρι στιγμής δεν έχει συλληφθεί και το κορίτσι φοβάται πλέον για την ασφάλειά του.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top