Ανατροπή με την καταγγελία της 14χρονης: Φέρεται να επινόησε τον βιασμό

Έπεσε σε αντιφάσεις ενώ εξιστορούσε την ιστορία της στους αστυνομικούς

Ψευδής αποδείχτηκε η  καταγγελία μίας 14χρονης από το Κορδελιό Θεσσαλονίκης, η οποία υποστήριξε ότι έπεσε θύμα βιασμού από νεαρό εύσωμο άνδρα, ο οποίος τη νάρκωσε και τη βίασε.

Η Αστυνομία εκτιμά ότι η ανήλικη επινόησε την ιστορία του βιασμού για να δικαιολογήσει στους γονείς της την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, σύμφωνα με το thestival.gr.

Η νεαρή κοπέλα φέρεται να έπεσε σε αντιφάσεις ενώ εξιστορούσε την ιστορία της στους αστυνομικούς, και έτσι κατάλαβαν ότι επρόκειτο για κατασκεύασμα της φαντασίας της. 

Μια από τις αντιφάσεις της κατάθεσης της ανήλικης ήταν ότι αρχικώς ανέφερε πως δέχτηκε την επίθεση σε υπό ανέγερση κτήριο, ενώ στη συνέχεια δήλωνε πως όλα έγιναν στην είσοδο του σπιτιού της.

Αμέσως μετά την καταγγελία η 14χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και εισήχθη στην παιδιατρική κλινική, όπου υποβλήθηκε σε αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις.

«Εξετάστηκε από τους παιδιάτρους του νοσοκομείου. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ. Δεν χρειάστηκε να κληθεί ιατροδικαστής. Η νεαρή είναι καλά στην υγεία της και σήμερα θα πάρει εξιτήριο» δήλωσε η διοικήτρια του Ιπποκρατείου, Βασιλική Παπαχριστοδούλου.

Για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις.

Δείτε στο video του thestival τι λέει ένας από τους νεαρούς που έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στην ανήλικη

Το χρονικό της υπόθεσης

Ήταν λίγο μετά τις 21:00 χθες το βράδυ, όταν μία παρέα νεαρών μαθητών είδε ξαφνικά την ανήλικη να περνά έξω από το  2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Κορδελιού, επί της οδού Μακεδονομάχων. 

Όπως περιέγραψαν η νεαρή κοπέλα περπατούσε με δυσκολία και στο τέλος έπεσε. Τα παιδιά έτρεξαν να τη βοηθήσουν και κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο. Μάλιστα της πρόσφεραν και καφέ, επειδή υπέθεσαν πως ήταν μεθυσμένη.

Ωστόσο έπαθαν σοκ όταν η 14χρονη τους είπε πως δεν ήταν μεθυσμένη, αλλά είχε πέσει θύμα βιασμού.

Το σημείο όπου βρέθηκε η 14χρονη. Φωτογραφία: thestival

«Μου κάλυψε το στόμα και τη μύτη με βαμβάκι»

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζε η ανήλικη, ένας εύσωμος νεαρός τον οποίο δε γνώριζε, την πλησίασε και κάλυψε το στόμα και τη μύτη της με βαμβάκι. 

Αποτέλεσμα ήταν να ζαλιστεί. Όταν κατάφερε να ανακτήσει τις αισθήσεις της διαπίστωσε πως βρισκόταν σε  ένα υπό ανέγερση κτίριο και ήταν περικυκλωμένη από ομάδα άλλων νεαρών.

Όταν σηκώθηκε για να φύγει από εκεί κανείς δεν την εμπόδισε. Λίγα λεπτά αργότερα πέρασε έξω από το σχολείο όπου τη βρήκαν οι άλλοι νεαροί και τη βοήθησαν.

Λίγα λεπτά μετά την κλήση τους στο 166 166, έφτασαν στην οδό Μακεδονομάχων δύο περιπολικά της Αστυνομίας και ένα ασθενοφόρο. Η 14χρονη δέχτηκε να μιλήσει μόνο στη διασώστρια του ΕΚΑΒ. 

Μάλιστα, ζητούσε επιτακτικά να αποχωρήσουν οι αστυνομικοί. Επίσης ζήτησε να μην το μάθουν οι γονείς της, οι οποίοι τελικά ενημερώθηκαν και σε λίγα λεπτά έσπευσαν στο σημείο.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top