Βιασμός 19χρονης Σαλαμίνα: «Η κοπέλα πήγε με τη συγκατάθεσή της»

Η αδερφή του ενός κατηγορούμενου μεταφέρει στο Star τη δική του εκδοχή

Η αδελφή του ενός κατηγορούμενο για τον βιασμό στη Σαλαμίνα

Οι δύο νεαροί που έχουν προφυλακιστεί για τον βιασμό μίας κοπέλας 19 ετών στη Σαλαμίνα, δίνουν αποκλειστικά στην  Τασούλα Παπανικολάου και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τη δική τους εκδοχή για την υπόθεση. 

Σαλαμίνα: «Μου έδεσαν τα χέρια και με βίασαν» λέει η 19χρονη

Οι δυο κατηγορούμενοι ισχυρίζονται ότι δε βίασαν την κοπέλα. Δεν αρνούνται την πράξη αλλά υποστηρίζουν ότι όλα έγιναν με τη συγκατάθεση της κοπέλας.

Η κοπέλα από την πλευρά της σόκαρε με την περιγραφή της ότι την έδεσαν ακόμα και με χειροπέδες σε σπίτι στη Σαλαμίνα. Έκλαιγε και τους παρακαλούσε να την αφήσουν ενώ όπως ισχυρίστηκε προσπάθησαν και να τη δωροδοκήσουν για να μην τους καταγγείλει. 

Η αδερφή του ενός κατηγορούμενου μεταφέρει τη δική του εκδοχή

«Δεν ισχύει αυτό που λέει η κοπέλα. Έχει πάει με τον αδελφό μου με τη συγκατάθεσή της. Ούτε τη βίασε, ούτε της άσκησε σωματική βία. Η κοπέλα ήθελε και έγινε ότι έγινε. Ο αδερφός μου δεν ήξερε τίποτα από όλα αυτά. Δουλεύει στη Γερμανία για να συντηρήσει την δύο ετών κόρη του, τη μητέρα μας και να μας βοηθήσει οικονομικά στο σπίτι. Όταν μας ήρθε χαρτί από την Εισαγγελία, ήρθε ο αδελφός μου κατευθείαν να καταθέσει. Δεν υπάρχουν στοιχεία».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top