Αποκλειστικό STAR: Υπόγεια-βόμβες έτοιμες να εκραγούν στο κέντρο της Αθήνας

Εύφλεκτα υλικά κάτω από δεκάδες πολυκατοικίες

Ένα υπόγειο γεμάτο εύφλεκτα υλικά στην Κυψέλη λίγο έλειψε να στερήσει τη ζωή σε τρεις ανθρώπους και να καταστρέψει την μονοκατοικία στην οποία στεγαζόταν την περασμένη Παρασκευή. 

Η φωτιά ήταν αρκετή για να ανοίξει ένα μεγάλο θέμα. Τι γίνεται με τους χώρους ιδιαίτερα στην Κυψέλη που έχουν μετατραπεί σε αποθήκες ή στεγάζονται μικροεπιχειρήσεις χωρίς τα στοιχειώδη μέσα πυροπροστασίας;

Η αυτοψία του Βαγγέλη Γκούμα με την κάμερα του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του STAR, ξεκίνησε από ένα ισόγειο κατάστημα στην περιοχή της Κυψέλης. Σε αυτό γίνονται εργασίες οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν φωτιά.

Κυψέλη: Ντοκουμέντο από τη φωτιά-Ηρωικοί πολίτες έσωσαν τους εγκλωβισμένους

Στην ίδια περιοχή μια ομάδα αλλοδαπών επισκευάζει ψυγεία και κουζίνες σε διάδρομο κτιρίου που στεγάζει οικογένειες. Το κακό είναι ότι μικρά παιδιά παίζουν σε έναν χώρο όπου μια σπίθα είναι αρκετή για να ξεκινήσει ο πύρινος εφιάλτης! 

Πολύ κοντά στο σημείο όπου εκδηλώθηκε η χθεσινή φωτιά, υπάρχει μια τρύπα στο πεζοδρόμιο που οδηγεί σε μια αποθήκη. Από εκεί είχε ξεκινήσει άλλη πυρκαγιά.  

Τις επόμενες ημέρες η πυροσβεστική θα κάνει τη δική της αυτοψία στο υπόγειο όπου ξεκίνησε η φωτιά για να εντοπίσει τα αίτια της.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top