Κτηνωδία: Πέθανε το γατάκι που ξεκοίλιασαν τρεις ανήλικοι στη Μυτιλήνη

Το «άνοιξαν» με μαχαίρι γιατί ήθελαν να δουν αν έχει μωρά

Γατάκι

Σοκ προκαλεί η απίστευτη κτηνωδία στη Μυτιλήνη με θύμα ένα γατάκι μόλις 2-3 μηνών, το οποίο ξεκοιλιάστηκε από τρεις ανήλικους Ρομά, επειδή ήθελαν να δουν αν είχε μωρά.

Σύμφωνα με την καταγγελία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη φιλοζωική οργάνωση «Κιβωτός Μυτιλήνης», το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι.

Σοκάρουν οι φωτογραφίες που δημοσίευεσε η «Κιβωτός Μυτιλήνης»

Ένα από τα ιδρυτικά μέλη της «Κιβωτού», ο κύριος Δημήτρης, βρισκόταν στο πάρκινγκ του εμπορικού λιμένα Μυτιλήνης όταν άκουσε τρεις ανήλικους Ρομά να λένε μεταξύ τους: "Φέρε ένα μαχαίρι για να δούμε αν έχει μωρά".

Θορυβημένος έσπευσε να ελέγξει αν τα τρία παιδιά κυριολεκτούσαν και τότε ήρθε αντιμέτωπος με το σοκαριστικό θέαμα. Το γατάκι ήταν ξεκοιλιασμένο, ενώ οι Ρομά μόλις τον αντιλήφθηκαν τράπηκαν σε φυγή.

Ο ίδιος μάζεψε το ζώο που βρισκόταν σε τραγική κατάσταση και αιμορραγούσε. Το ετέφερε στο κτηνιατρείο των κ.κ. Παλαιολόγου - Πέρρου όπου επιβλήθηκε σε επέμβαση. 

Δυστυχώς όμως το γατάκι δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί νικημένο από τα βαριά του τραύματα. 

Η «Κιβωτός Μυτιλήνης» αναφέρει ότι θα κατατεθεί μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης με στόχο να εντοπιστούν οι δράστες στα πλαίσια του αυτοφώρου και να λογοδοτήσουν για την αποτρόπαια πράξη τους», αναφέρεται στην καταγγελία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top