Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην ΑΣΟΕΕ - Κραυγή αγωνίας από φοιτητές

«Φτιάχνουν μέχρι και βόμβες μολότοφ»

ΑΣΟΕΕ

Εμπόλεμη ζώνη θυμίζει η ΑΣΟΕΕ, με τους κουκουλοφόρους να προκαλούν την απόγνωση των φοιτητών, οι οποίοι  καταγγέλλουν ότι οι μολότοφ που εκτοξεύονται στους αστυνομικούς έξω από το ΟΠΑ κατασκευάζονται μέσα στο Πανεπιστήμιο.

Φοιτήτρια δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι «στο υπόγειο είναι γνωστό ότι υπάρχει το στέκι των αντιεξουσιαστών», συμπληρώνοντας ότι επιτέθηκαν και σε διοικητικό υπάλληλο επειδή θεώρησαν ότι δεν ήθελε την κατάληψη του κτιρίου «Βανκούβερ».

«Γνώριζαν μάλλον ότι είχε κάποιες αντίθετες θέσεις οπότε τον γρονθοκόπησαν το περασμένο Σαββάτο με κλωτσιές και γροθιές στο σώμα», πρόσθεσε.

ΑΣΟΕΕ: Αναρχικοί χτύπησαν στέλεχος της πρυτανείας- Αποκλειστικές εικόνες

Αντιεξουσιαστές έγραψαν ακόμα και απειλές κατά του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου, Εμμανουήλ Γιακουμάκη, μετά την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο «Βανκούβερ».

Όπως προειδοποιούν ο κ. Γιακουμάκης θα είναι ο επόμενος στόχος τους, εάν η αστυνομία μπει στο Πανεπιστήμιο.

Επεισόδια έξω από την ΑΣΟΕΕ : Έκαψαν κάδους στην Πατησίων

«Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως… Εμείς οι ίδιοι φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε και μέσα στη σχολή και τριγύρω», υπογραμμίζει από την πλευρά της η φοιτήτρια.

Καμπανάκι χτυπά και η Σύγκλητος του Οικονομικού Πανεπιστημίου, εκφράζοντας την ανησυχία της για τα παραβατικά φαινόμενα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top