Δολοφονία Ρόδος: Τον σκότωσε και μετά οδήγησε την αστυνομία στο σημείο

Ομολόγησε ο άνδρας που δολοφόνησε τον 43χρονο επιχειρηματία

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 43χρόνου επιχειρηματία, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το πρωί της Παρασκευής μέσα στο αυτοκίνητό του, με τραύματα από κυνηγετικό όπλο. 

Ο δολοφόνος του συνελήφθη και ομολόγησε το έγκλημά του, βάζοντας τέλος στο θρίλερ που εξελισσόταν από το πρωί. Σύμφωνα με τo dimokratiki.gr πρόκειται για έναν 46χρονο, ο οποίος ήταν και ο άνθρωπος που οδήγησε την αστυνομία στο σημείο, όπου βρισκόταν η σορός του θύματος., 

Στο σπίτι του συλληφθέντα πραγματοποιήθηκε έρευνα, παρουσία δικαστικού και βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 2 κυνηγετικά όπλα, χωρίς άδεια κατοχής
  • πτυσσόμενη ράβδος (γκλόπ)
  • 2 αστεράκια (τύπου νίτζα)
  • τσεκούρι με ξύλινη λαβή μήκους 41 εκατοστά
  • ξύλινη χειρολαβή με ενσωματωμένη σ’ αυτή μεταλλική λάμα μήκους 20 εκατοστά
  • 43 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου διαφόρων διαμετρημάτων

Επιπλέον, σε υπαίθριους χώρους που υπέδειξε ο δράστης βρέθηκαν το κυνηγητικό όπλο που χρησιμοποίησε, καθώς και δυο κινητά τηλέφωνα που ανήκαν στον 43χρονο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Το χρονικό

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το θύμα είχε δώσει ραντεβού με κάτοικο της περιοχής του Έμπωνα, σε δασική περιοχή κοντά στο κτήμα του θύματος. Η συνάντηση ήταν μοιραία καθώς κάτω από συνθήκες αδιευκρίνιστες έγινε συμπλοκή με αποτέλεσμα να τον πυροβολήσει και να τον σκοτώσει επιτόπου.

Κατά δήλωση της συζύγου του θύματος, ο άνδρας της έφυγε χθες το βράδυ από το σπίτι του προκειμένου να συναντηθεί με τον 46χρονο για να διευθετήσουν οικονομικές μεταξύ τους διαφορές. Ακολούθως δηλώθηκε η εξαφάνισή του καθώς οι ώρες περνούσαν και δεν είχε δώσει σημεία ζωής και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top