Νονά ζητάει με αγωγή πίσω τον σταυρό της βαφτιστήρας της

Ήταν αξίας 1.300 ευρώ

Από την εκκλησία στα δικαστήρια βρέθηκαν οι γονείς ενός κοριτσιού και η νεαρή νονά της.

Η νονά του παιδιού ζητάει μέσω της αγωγής της τον από λευκόχρυσο και διακοσμημένο με διαμάντια σταυρό, αξίας 1.300 ευρώ, που δώρισε στο παιδί πριν δυο χρόνια στα πλαίσια της τέλεσης του μυστηρίου της βάφτισης.

Το μυστήριο τελέστηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2017 σε εκκλησία στο κέντρο της Αθήνας. Πριν ξεκινήσει το μυστήριο, η νεαρή γυναίκα δώρισε -ως είθισται- τον σταυρό στους γονείς, ζητώντας τους μάλιστα να υπογράψουν σύμβαση δωρεάς του αντικειμένου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο περιεχόμενο της αγωγής της, η γνωριμία της με τους κουμπάρους της είχε γίνει έναν χρόνο πριν μέσω συγγενικού της προσώπου και εκείνοι δε ήταν που της πρότειναν να βαφτίσει το παιδί τους.

Η ρήξη ήρθε όταν το βρέφος θα πήγαινε – κατά το έθιμο – τις τρεις πρώτες Κυριακές για να λάβει τη Θεία Κοινωνία.

Όταν τους ρώτησε έξω από την εκκλησία γιατί δεν την άφησαν να είναι παρούσα, εκείνοι – όπως ισχυρίζεται η νονά – απάντησαν με αδιαφορία ότι δήθεν δεν την είδαν.

Η νεαρή γυναίκα υποστηρίζει ακόμη ότι μετά το περιστατικό οι κουμπάροι της έκοψαν κάθε επαφή μαζί της, δεν απαντούσαν στα τηλεφωνήματά της και έδειχναν ότι δεν ήθελαν να έχουν καμία απολύτως σχέση μαζί της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top