Καμίνια: «Θα γίνω καλά, θα γίνουμε όλοι καλά» λέει η μητέρα της 14χρονης

Το κορίτσι ισχυρίζεται ότι δε θυμάται τίποτα από εκείνο το βράδυ

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινή γνώμη από την είδηση ότι ένα 14χρονο κορίτσι μαχαίρωσε την ίδια του την μητέρα την ώρα που κοιμόταν. Οι αξιωματικοί της αστυνομίας που ερευνούν την υπόθεση αναζητούν τα αίτια που οδήγησαν σε αυτή την πράξη το ανήλικό κορίτσι. 

Καμίνια: 14χρονη μαχαίρωσε τη μητέρα της την ώρα που κοιμόταν

Το παιδί εξέτασε αμέσως μετά το περιστατικό ψυχίατρος, όμως βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούσε ούτε εκείνο να εξηγήσει πώς έφτασε στο σημείο να αρπάξει ένα μαχαίρι και να επιτεθεί στη μητέρα του. «Δε θυμάμαι τίποτα» φέρεται να είπε σε όσους τη ρώτησαν. 

Η 48χρονη γυναίκα, υπεβλήθη σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης σπλήνας και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε θάλαμο του «Θριασίου» Νοσοκομείου, περιμένοντας να ανακτήσει τις δυνάμεις της και να επιστρέψει στα παιδιά της. 

«Θα γίνω καλά, θα γίνουμε όλοι καλά», ήταν τα λόγια που είπε σε συγγενικά της πρόσωπα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Η μεγάλη της αγωνία μάλιστα είναι να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στο σπίτι της και να κάνει ό,τι μπορεί για να αφήσουν όλοι αυτό το τραυματικό περιστατικό πίσω τους. 

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης. Η 14χρονη σηκώθηκε μέσα στη νύχτα πήρε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε οχτώ φορές τη μητέρα της. Εκείνη έντρομη άρχισε να ουρλιάζει μέσα στη νύχτα και να την εκλιπαρεί να σταματήσει. 

Η δίδυμη αδελφή της μικρής πετάχτηκε από το κρεβάτι της και αντίκρισε τη μητέρα της σε μια λίμνη αίματος. Η 14χρονη μόλις συνειδητοποίησε τι είχε κάνει άρχισε να φωνάζει «Τι έκανα, τι έκανε».

Η αδελφή της κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο και τηλεφώνησε στον σύντροφο της μητέρας της, ο οποίος μένει σε κοντινή απόσταση. Η μητέρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πλέον δε διατρέχει κίνδυνο η ζωή της. 

Το 14χρονο κορίτσι συνελήφθη και εξετάστηκε αμέσως από παιδοψυχολόγο στο νοσοκομείο «Παίδων». Σύμφωνα με πληροφορίες έδειχνε να μην έχει συνειδητοποιήσει τι είχε κάνει και δεν μπορούσε να δώσει καμία εξήγηση. 

Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων να εμφανίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ενώπιον επιμελητή, ενώ θα υποβληθεί εκ νέου σε εξετάσεις στο πλαίσιο της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. 

Πάντως σύμφωνα με τη δίδυμη αδελφή της, πριν την επίθεση, η 14χρονη έπαιζε μέχρι αργά ηλεκτρονικά παιχνίδια στο τάμπλετ, όμως δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν αυτό έχει κάποια σχέση με το συμβάν. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top