Χαροπαλεύει κυνηγός που πυροβολήθηκε κατά λάθος

Τον πέρασε ο φίλος του για αγριογούρουνο

καραμπίνα

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε η εξόρμηση για κυνήγι δύο φίλων, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά ο ένας από τους δύο και δίνει μάχη για τη ζωή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο του Βόλου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο φίλοι είχαν πάει στην περιοχή του Βελεστίνου για κυνήγι, χωρίς όμως να έχουν πάρει τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας, όπως το κίτρινο γιλέκο που πρέπει να φορούν οι κυνηγοί. 

Ο 45χρονος φέρεται να πέρασε τον 37χρονο φίλο του για θήραμα και τον πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να τον δει να σωριάζεται στο έδαφος αιμόφυρτος. 

Το θύμα έχει σοβαρά κρανιοεγκεφαλικά τραύματα από τα σκάγια του όπλου του φίλου του. Ο 45χρονος ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ λόγω της δύσβατης περιοχής χρειάστηκε η μετάβαση και πυροσβεστικής δύναμης για τον απεγκλωβισμό του τραυματία από χαράδρα. 

Η κατάσταση της υγείας του 37χρονου θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη, ενώ ο 45χρονος φίλος του συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βελεστίνου και μετά από προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top