Ολέθρια σχέση: Kατηγορείται ότι έβαλε τον νυν να σκοτώσει τον πρώην της

Το ξύλο, οι πυροβολισμοί και το μωρό που έχασε

Δείτε στο video τι δήλωσε η ίδια στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

«Άρλεκιν της Λεωφόρου Ποσειδώνος» αλλά και «ολέθρια σχέση της Ανατολικής Αττικής» χαρακτηρίστηκε από πολλούς η απόπειρα ανθρωποκτονίας τον Απρίλιο του 2019, ενός 53χρονου επιχειρηματία από τον νυν σύντροφο της εν διαστάσει συζύγου του.

Η γυναίκα που θεωρήθηκε ως «γυναίκα αράχνη» και κατηγορήθηκε ότι έβαλε τον 37χρονο σύντροφό της να σκοτώσει τον εν διαστάσει σύζυγό της, άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και περιέγραψε τι συνέβη τη μοιραία ημέρα.

Η φερόμενη ως «γυναίκα αράχνη» μιλά στη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού

Όπως είπε, έφυγε από τη δουλειά της και πήγε στο κατάστημα που διατηρούσε ο εν διαστάσει σύζυγός της, προκειμένου να πάρει τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει μαζί. Μπήκε στο μαγαζί ευδιάθετη, τον χαιρέτισε, αλλά εκείνος ήταν εριστικός από την αρχή και άρχισε να βρίζει.

Ξεκίνησε με σπρωξιές. 'Εγιναν πιο έντονες. Σκόνταψα, έπεσα και όταν πήγα να σηκωθώ μου έδωσε σφαλιάρα. Εκεί ξεκίνησαν τα σπρωξίδια, οι μπουνιές και τα χτυπήματα στο κεφάλι. Με έσπρωχνε από πίσω και με βάραγε.

Λίγο μετά ήρθε και ο αδερφός του εν διαστάσει συζύγου της, ο οποίος «μου έριξε μπουνιά με σιδερογροθιά. Έπεσα κάτω ξερή. Η κόρη μου τρόμαξε, πήρε το κινητό μου και πήρε τον τωρινό σύντροφό μου και τον μεσαίο γιο μου», υποστηρίζει η ίδια. 

Η κατηγορούμενη ως ηθική αυτουργός της απόπειρας ανθρωποκτονίας με τον 37χρονο σύντροφό της

Στο κατάστημα έφτασε πρώτος ο γιος της με μερικούς φίλους του. «Με πήραν με το αυτοκίνητο και με πήγαν στη Νέα Μάκρη, στη μητέρα μου. Δεν ήμουν μπροστά όταν στο μαγαζί έφτασε ο νυν σύντροφός μου. Έπεσαν έξι πυροβολισμοί και ήταν στον αέρα. Αν ήθελε να πυροβολήσει κάποιον θα το είχε κάνει. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος, όμως. Δεν μπορεί να πειράξει ούτε μυρμήγκι. Ήρθε να υπερασπιστεί εμένα και τα παιδιά. Το έκανε για να τους φοβίσει» υποστήριξε η γυναίκα που κατηγορήθηκε ως ηθική αυτουργός της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

«Ήμουν 3 μηνών έγκυος»

Στις κατηγορίες του εν διαστάσει συζύγου της ότι εκείνη μπήκε στο μαγαζί μεθυσμένη και του επιτέθηκε, η γυναίκα αποκάλυψε πως ήταν έγκυος τριών μηνών. «Δε θα μπορούσα άρα να έχω πιει εκείνη τη μέρα».

Σε όσα είχαν ακουστεί ότι υπήρχε αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ανδρών, επειδή μοιραζόντουσαν την ίδια γυναίκα, απαντά ότι μπορεί με τον σύζυγό της να ήταν σε διάσταση τα τελευταία 2,5 χρόνια, αλλά η σχέση τους είχε τελειώσει ουσιαστικά από το 2015.

Η γυναίκα που κατηγορείται ότι έβαλε τον νυν σύντροφό της να σκοτώσει τον εν διαστάσει σύζυγό της

Τέλος διέψευσε τις φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει από τον νέο σύντροφό της, λέγοντας πως όχι μόνο δεν κατάφεραν να τους χωρίσουν «αλλά μας ένωσαν ακόμα περισσότερο. Αν αυτή η αγάπη ήταν στο 100% την έφτασαν στο 1000%. Με λατρεύει, τον λατρεύω, με στηρίζει τον στηρίζω. Ήταν, είναι και θα είναι και θα είμαι δίπλα του για πάντα. Ό,τι και να γίνει. Είναι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου. Το λέω χωρίς κανέναν ενδοιασμό».

Η κατηγορούμενη για ηθική αυτουργία στην απόπειρα ανθρωποκτονίας του εν διαστάσει συζύγου της

Η κατηγορούμενη έχει κάνει δύο γάμους και έχει αποκτήσει δύο παιδιά από τον πρώτο και δύο παιδιά από τον δεύτερο. Τη μέρα της επίθεσης ήταν έγκυος στο πέμπτο της παιδί από τον νυν σύντροφό της, αλλά δυστυχώς το έχασε, σύμφωνα με τα λεγόμενά της. 

«Χάσαμε το παιδί»

Μιλώντας μέσα από τη φυλακή, ο 37χρονος σύντροφός που έχει προφυλακιστεί και κατηγορείται ως φυσικός αυτουργός, δήλωσε πως του είχαν στήσει ενέδρα. «Ο ένας ήταν με σιδερολοστό. Μου χτύπησαν το αυτοκίνητο. Για να αμυνθώ έριξα τους πυροβολισμούς. Μετά το συμβάν χάσαμε το παιδί. Την ίδια ημέρα που συνέβη το περιστατικό».

Η φερόμενη ως «γυναίκα αράχνη» κατηγορείται για ηθική αυτουργία στην απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή. Έχει αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί έχουν προστεθεί για την εν διαστάσει σύζυγο και οι κατηγορίες της απείθειας, της σωματικής βλάβης και της αντίστασης κατά της αρχής, της απλής σωματικής βλάβης και της εξύβρισης, καθώς σύμφωνα με τις καταθέσεις των αστυνομικών, όταν οδηγήθηκε στο τμήμα τους επιτέθηκε φραστικά και σωματικά προκαλώντας τους εκδορές, κάτι που η ίδια αρνείται κατηγορηματικά.

Δείτε στο video από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τι λέει ο νυν σύντροφος της μέσα από τη φυλακή

 Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top