Μισή ποινή για τον φλαουτίστα που ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριες

«Τι θα πούμε σε αυτή τη μάνα και αυτόν τον πατέρα;»

Στη μισή ποινή καταδίκασε το εφετείο τον 63χρονο φλαουτίστα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος μαθητριών του.

Οι δικαστές τον καταδίκασαν όπως κατηγορείται, δηλαδή για το κακούργημα που αφορά γενετήσιες πράξεις. 

Το δικαστήριο αναγνώρισε στον κατηγορούμενο το ελαφρυντικό του προτέρου σύννομου βίου και αυτό «έσπασε» την ποινή.  Η ποινή που του επιβλήθηκε είναι 14 έτη και 6 μήνες. 

Ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε να μη μετατραπεί σε πλημμέλημα το αδίκημά του, με βάση τον νέο ποινικό κώδικα, υποστηρίζοντας ότι όλοι πρέπει να λογοδοτήσουν στα θύματα και στους γονείς τους. 

Καθηγητής σε Ωδείο της Αττικής ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του - Απίστευτα τα ευρήματα στο σπίτι του

Ο κατηγορούμενος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 30 ετών και έξι μηνών για την αποπλάνηση δύο ανήλικων μαθητριών, ηλικίας 8 και 10 ετών. 

«Ποιος θα ήθελε το παιδί του να υποστεί αυτά που υπέστησαν οι δυο ανήλικες;», τόνισε ο εισαγγελικός λειτουργός, στη φορτισμένη συναισθηματικά αγόρευσή του και πρόσθεσε:

Τα όργανα σίγησαν! Σοκ με τον καθηγητή του Ωδείου που ασελγούσε σε κοριτσάκια - Τι ανακοίνωσε η Κρατική Ορχήστρα

«Απαθανάτισε, αποτύπωσε σε υλικό φορέα και έβαλε σε ψηφιακό δίσκο, τον οποίο έκρυβε στο χρηματοκιβώτιο και με ειδικό πρόγραμμα τα ντυμένα κορίτσια τα απέγδυε και ζούμαρε στις επίμαχες περιοχές. Αν αυτό δεν είναι παιδική πορνογραφία τότε τι είναι»;

Ο εισαγγελέας ξεκαθάρισε πως οι πράξεις του κατηγορουμένου είναι κακουργηματικές και δεν εμπίπτουν στο άρθρο 337 του νέου ποινικού κώδικα που αντιμετωπίζει τις θωπείες ως πλημμέλημα. 

«Εάν κάνεις θωπείες με σκοπό να ικανοποιήσεις την γενετήσια σου επιθυμία τότε το αδίκημα εμπίπτει στο άρθρο 339 και τιμωρείται με κάθειρξη. Δεν το είπε καλά ο νομοθέτης, θα το πει αύριο καλύτερα ο Άρειος Πάγος. Και θα είναι τομή σας να το πείτε εσείς με την απόφαση σας», είπε απευθυνόμενος στους δικαστές.

Υπεράνω πάσης υποψίας ο Δράκος του Ωδείου στα βόρεια προάστια –Τι λέει στο Star άτομο που γνώριζε τον κορυφαίο φλαουτίστα

«Εάν τώρα τα 30χρονια κάθειρξης που καταδικάστηκε πρωτόδικα τα θεωρήσουμε πλημμέλημα και με ποινή ενός έτους τότε τι θα πούμε σε αυτή τη μάνα και τον πατέρα; Δεν θα έχουμε δικαιική ειρήνη», κατέληξε ο εισαγγελέας.

Όπως είπε το δίκαιο για τα δύο κορίτσια είναι η προστασία μακριά από σεξουαλικά δρώμενα, γιατί πρέπει τα παιδιά να έχουν μια ζωή χαρούμενη και αμέριμνη, να προστατευτεί η παιδική αθωότητά τους.

Επίσης, ο εισαγγελικός λειτουργός εμφανίστηκε πεπεισμένος για την ενοχή του κατηγορουμένου και περιέγραψε πως ο 63χρονος μουσικός ξεκινούσε τις θωπείες από το κεφάλι και τα χέρια και μετά μέσα από τα ενδύματα των κοριτσιών στην περιοχή του στήθους και των γενετικών οργάνων. 

«Τις φιλούσε στον λαιμό κι έτριβε το γενετικό του μόριο στην πλάτη της οχτάχρονης», είπε χαρακτηριστικά. 

Ο εισαγγελέας τόνισε πως ο κατηγορούμενος καταχράστηκε την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι γονείς των θυμάτων «βλάπτοντας τα μέγιστα την ψυχοσύνθεση των παιδιών».

«Σου δίνω το παιδί για να του μάθεις γράμματα, παιδαγωγέ, δάσκαλε, μουσικέ και εσύ πας και κάνεις σεξουαλικές πράξεις», κατέληξε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top