Οδηγός ΚΤΕΛ έσπειρε τον τρόμο

Έκανε συνεχόμενες αντικανονικές προσπεράσεις στο αντίθετο ρεύμα

Τον «χάρο με τα μάτια τους» είδαν οι επιβάτες ενός λεωφορείου του ΚΤΕΛ Καρπενησίου. Ο οδηγός έκανε συνεχόμενες αντικανονικές και επικίνδυνες προσπεράσεις στο αντίθετο ρεύμα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Τη ζωή 50 επιβατών και άλλων οδηγών παίζει κορώνα γράμματα ο συγκεκριμένος οδηγός του ΚΤΕΛ Καρπενησίου. Κάνει την πρώτη προσπέραση και έχει ήδη μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην περιοχή του Σταυρού, λίγο έξω από την Λαμία. Ο δρόμος σε όλο το μήκος του έχει διπλή διαχωριστική γραμμή, που σημαίνει ότι απαγορεύεται η προσπέραση.

Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Καρπενησίου δικαιολογεί τον οδηγό για αυτή την εγκληματική του συμπεριφορά λέγοντας: «πήγαινε το λεωφορείο, πήγαινε ένα φορτηγάκι μπροστά και ένα ΙΧ με 50 χλμ. Και εκεί ανοίγει ο δρόμος. Ε, πήγε το λεωφορείο και πέρασε. Δεν έγινε τίποτα. Από το Καρπενήσι μόλις ξεκινήσει μέχρι τη Λαμία το 90% είναι διπλή γραμμή. Ε τι θα κάνουμε; Θα κάνουμε 4 ώρες να πάμε στη Λαμία».

Για την παραβίαση της διπλής διαχωριστικής γραμμής προβλέπεται πρόστιμο 400 ευρώ, αφαίρεση διπλώματος και πινακίδων για 20 μέρες, ενώ παίρνει και 7 βαθμούς ποινής.

Παράβαση και ποινή:

  • Παραβίαση διπλής διαχωριστικής γραμμής
  • Πρόστιμο: 400 ευρώ
  • Αφαίρεση διπλώματος: 20 μέρες
  • Αφαίρεση πινακίδων: 20 μέρες
  • POINT SYSTEM 7

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Καρπενησίου, «αυτό είναι καθημερινής βάσης που γίνεται. Εκεί πάνε τρακτέρ τι θα κάνεις δεν θα περάσεις; Να σου πως κάτι και εσύ άμα πας στο Καρπενήσι παράδειγμα εκεί θα κάνεις προσπέραση. Αν βρεις ένα φορτηγάκι μπροστά να βρεις ένα τρακτέρ τι θα κάνεις; Θα καθίσεις από πίσω;» 

Για την επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά του οδηγού ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα και «μπλόκαρε» το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καρπενησίου στην είσοδο της Λαμίας στο Παγκράτι.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top