Ρόδος: Πασίγνωστος παίκτης ριάλιτι καταδικάστηκε για ομαδικούς βιασμούς

Ο 24χρονος αρνείται τις κατηγορίες

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου έκρινε ένοχο γνωστό παίκτη ριάλιτι για βιασμό. Ο νεαρός φέρεται να μετείχε σε σπείρα, που βίαζε ανυποψίαστες τουρίστριες, οι οποίες ήταν υπό τη επήρεια αλκοόλ. 

Δίκη για τον βιασμό 19χρονης ΑμΕA: Είδε τον ένα κατηγορούμενο και έτρεμε

 Όπως μετέδωσε η Κατερίνα Ρίστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οχτώ χρόνια φυλάκιση ήταν η καταδίκη για τον πασίγνωστο  Σουηδό παίκτη ριάλιτι .Το καλοκαίρι του 2018 κι ενώ δούλευε σε μπαρ στη Ρόδο κατηγορείται ότι παρέσυρε και βίασε δυο 19χρονες συμπατριώτισσες του μαζί με έναν ακόμη άνδρα.Ο ίδιος σήμερα στα δικαστήρια ισχυρίστηκε πως: 

Αρνείται όλες τις κατηγορίες. Δεν βίασε καμία κοπέλα. Είναι αρκετά διαχυτικός αλλά πότε δεν ήρθε σε σεξουαλική επαφή με κάποια γυναίκα παρά τη θέληση της. 

Οι νεαρές τουρίστριες, υποστήριξαν ότι δεν έχουν ασφαλιστεί για βιασμό στη χώρα τους και δεν πρόκειται να λάβουν κάποια αποζημίωση. Η δικηγόρος του 24χρονου πάντως άσκησε έφεση ώστε να γίνει δίκη και σε δεύτερο βαθμό. 

Σημειώνεται ότι ο νεαρός στη χώρα του είναι πολύ γνωστός καθώς είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε ριάλιτι με τίτλο «Το Νησί Του Πειρασμού» όπου εκεί οι παίκτες φλερτάρουν και συμμετέχουν σε ακατάλληλες σκηνές.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top