Τραυματισμός-σοκ για αστυνομικό: «Έσκασε» το καλοριφέρ του περιπολικού

Με «ερείπια» μοιάζουν πολλά αστυνομικά οχήματα

«Αφού δεν σκοτωθήκαμε, όλα καλά. Σωθήκαμε από θαύμα».

Με αυτή την πρόταση περιγράφει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR ο αστυνομικός την σοκαριστική εμπειρία που έζησε, όταν το καλοριφέρ του περιπολικού «έσκασε» εν ώρα περιπολίας.

Ως αποτέλεσμα, καυτά νερά έπεσαν στα πόδια του, προκαλώντας του εγκαύματα δευτέρου βαθμού.

«Έγινε έτσι, στα καλά καθούμενα. Στην αρχή νόμιζα ότι μας πετάξανε μολοτοφ, γιατί ακούμε το “μπαμ” και μέσα στην καμπίνα γέμισε καπνούς. Μετά ένιωσα την κάψα στα πόδια μου και κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά με το αμάξι», δηλώνει ο άτυχος αστυνομικός.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων και πλεόν βρίσκεται σπίτι του για να αναρρώσει.

Το περιστατικό συνέβη, ενώ το καλοριφέρ ήταν κλειστό. Τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα, εάν το όχημα βρισκόταν εν κινήσει ή σε καταδίωξη.

«Είναι εντελώς κατεστραμμένο και θέλει άμεση αντικατάσταση. Όποιος οδηγεί το συγκεκριμένο όχημα, κινδυνεύει. Αυτό είναι εντελώς ακατάλληλο. Κινδυνεύει και οδηγός του, αλλά και να εκτραπεί ακόμα, ν’ ανεβει στο πεζοδρόμιο και να σκοτώσει έναν αθώο άνθρωπο», δηλώνει ο Παναγιώτης Μαδιάς, Ειδικός Πραγματογνώμονας Τροχαίων Ατυχημάτων.

Όπως λέει, ο Γιώργος Καλλιακμάνης, Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, τα λιγότερα χιλιόμετρα σε κοντέρ περιπολικού είναι 250.000, με πολλά να φτάνουν ακόμη και τις 800.000 χλμ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top