Αποκάλυψη STAR - Το μοιραίο παιχνίδι στον Αλμυρό δεν είχε «κόφτη»

Κενό στον νόμο για την αδειοδότηση των λούνα παρκ

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως για την τραγωδία στον Αλμυρό Βόλου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STAR και της Τασούλας Παπανικολάου, το μοιραίο παιχνίδι στο λούνα παρκ δεν είχε «κόφτη»!

Στον έλεγχο που έκαναν οι τρεις διορισμένοι πραγματογνώμονες, ανακάλυψαν έκπληκτοι ότι δεν υπήρχε ο λεγόμενος «κόφτης» που καθορίζει την ταχύτητα του «χαλιού». 

Τα ευρήματα οδηγούν πια την πλευρά της ιδιοκτήτριάς να ζητήσει συμπληρωματική πραγματογνωμοσύνη, καθώς όπως ισχυρίζεται ο δικηγόρος της υπάρχουν κενά στο πως έγιναν ο πρώτος και ο δεύτερος έλεγχος.

Αλαλούμ με τις άδειες των λούνα παρκ

Ο χαμός της 13χρονης Νίνας ξεσκέπασε το καθεστώς αδειοδότησης των λουνα παρκ στη χώρα. Όπως αποκάλυψε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, κάνεις δεν είναι σε θέση να πει με σιγουριά ποιος αδειοδοτεί και ποιος ελέγχει!

Το υπουργείο Ανάπτυξης δηλώνει αναρμόδιο, το ίδιο και οι Περιφέρειες με το μπαλάκι να πέφτει στους Δήμους 

Το παραθυράκι του νόμου όσον αφορά την ιπποδύναμη των παιχνιδιών είναι κι εδώ… ορθάνοιχτο! Δεν υπάρχει μηχανισμός που να ελέγχει την ιπποδύναμη και την ασφάλεια τους στα περιφερόμενα ανά τη χώρα λούνα παρκ που αποτελούν και τη συντριπτική πλειοψηφία.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top