H Thomas Cook χρεοκόπησε, ο... Thomas Cook παντρεύεται στη Ρόδο!

Του πήρε χιλιάδες λίρες για γαμήλιο πακέτο και τον άφησε ξεκρέμαστο

H «Thomas Cook» βάρεσε κανόνι, ο... Thomas Cook όμως ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός στη Ρόδο. Πρόκειται για έναν Βρετανό τουρίστα θύμα της πτώχευσης, ο οποίος έχει το ίδιο όνομα με την εταιρία που εμπιστεύτηκε να του οργανώσει τον γάμο.  

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ούτε στον... συνονόματο δεν έκανε χάρη η «Thomas Cook». Του πήρε χιλιάδες λίρες για γαμήλιο πακέτο σε ξενοδοχείο της Ρόδου και τον άφησε ξεκρέμαστο στη Λίνδο 4 ημέρες πριν ντυθεί γαμπρός.

«Thomas Cook»: Στο πλευρό του ελληνικού τουριστικού κλάδου η κυβέρνηση

Πτώχευση Thomas Cook: «Φέσι» εκατομμυρίων για τον ελληνικό τουρισμό

Πτώχευση Thomas Cook: Κραυγή αγωνίας από απλήρωτους Έλληνες ξενοδόχους

«Χθες δεν ήταν κανείς εδώ από την Thomas Cook για να μας εξηγήσει την κατάσταση. Μπήκαμε στο site της Thomas Cook, αλλά δεν υπάρχει τίποτα. Το ξενοδοχείο προσπαθεί να τρέξει τα θέματα για να δούμε αν τελικά θα καταφέρουμε να παντρευτούμε» είπε ο γαμπρός Thomas Cook, στην εκπομπή “This morning ”από το ΙΤV. 

Μέσα στην ατυχία τους στάθηκαν τυχεροί. Ξενοδόχοι του νησιού και άνθρωποι του τουρισμού τους βοήθησαν να κάνουν το  όνειρο τους πραγματικότητα έστω και με....  λιγότερους καλεσμένους!  

«Οι πρώτες ώρες ήταν δύσκολες. Ούτε τα χαρτιά τους δεν είχαν, τα είχε η Thomas Cook ! κάναμε κάποιες πρώτες ενέργειες με το ληξιαρχείο. Τελικά θα τελεστεί ο γάμος. Θα έχουν 40 καλεσμένους εκ των οποίων δεν καταφέρανε να έρθουν έξι άτομα» είπε ο Διευθυντής του ξενοδοχείου.

Σεκιούριτι επιβλέπουν τουρίστες σε ξενοδοχέιο στην Κέρκυρα

Στην Κέρκυρα από την άλλη κάποιοι άλλοι τουρίστες και πελάτες της Thomas Cook καταγγέλουν τους ξενοδόχους για απαράδεκτη συμπεριφορά!  

«Μας είπαν ότι θα μας πετάξουν έξω αν δεν πληρώσουμε 50 ευρώ το άτομο τη βραδιά και πως θα σταματήσουν να μας προσφέρουν ροφήματα και φαγητό. Μας προειδοποίησαν ότι θα καλέσουν την αστυνομία. Και ακύρωσαν τη μεταφορά μας στο αεροδρόμιο!» 

Οδηγίες επιβίωσης από το κανόνι της Thomas Cook από τον Χάρη Θεοχάρη

Εκπρόσωπος του ξενοδοχείου πάντως μιλώντας στο Star διέψευσε τα πάντα, ξεκαθαρίζοντας πως οι σεκιούριτι ήταν εκεί για λόγους ασφάλειας. O υπουργός Τουρισμού  Χάρης Θεοχάρης πάντως παρακολουθώντας τις εξελίξεις μετά το κανόνι της Thomas Cook, καθησυχάζει ξενοδόχους, εργαζόμενους και τουρίστες. Με νέα επιστολή του δίνει οδηγίες για αποζημιώσεις, ασφαλιστικές, χρήσιμα τηλέφωνα και email.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top