Αυτοκίνητο παρέσυρε πρώην υφυπουργό Άμυνας στη Ραφήνα

Μιάμιση ώρα περίμενε το ασθενοφόρο

Θύμα τροχαίου έπεσε ο πρώην υφυπουργός Άμυνας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Αποστολάκης στη Ραφήνα. Η κόρη του μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα, κατήγγειλε ότι το ασθενοφόρο έκανε μιάμιση ώρα για να φτάσει στο σημείο. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

«Μου είπαν τρέξε γρήγορα, ένα αυτοκίνητο χτύπησε τον πατέρα σου» είπε η κόρη του πρώην υφυπουργού, Μαρία Αποστολάκη. «Εκείνη την ώρα ήταν ένας άνθρωπος που πόναγε πολύ. Τον είχαμε ξαπλώσει στο πάτωμα. Ήταν μιάμιση ώρα ξαπλωμένος. Βρήκαμε κάτι μαξιλάρια για να ακουμπήσει. Ήταν σοκαρισμένος».  

Μιάμιση ώρα περίμενε ασθενοφόρο ο πρώην υφυπουργός Άμυνας

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου, την ημέρα των εορτασμών της Παντοβασίλισσας. Ο Δημήτρης Αποστολάκης περπατούσε όταν ένιωσε ένα αυτοκίνητο να πέφτει πάνω του. 

Το ατύχημα έγινε έξω από το πάρκινγκ που βρίσκεται απέναντι από το δημαρχείο της Ραφήνας. Ο πρώην υφυπουργός Άμυνας έπεσε χτυπημένος στο έδαφος και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ο γολγοθάς του.

Σύμφωνα με την κόρη του θύματος, «ο πατέρας μου ήταν χτυπημένος στο πόδι και δεν υπήρχε κανείς να εκτιμήσει αν ήταν μόνο αυτό. Καλέσαμε ασθενοφόρο και το ασθενοφόρο ήρθε μετά από μιάμιση ώρα». 

Ο πρώην υφυπουργός Άμυνας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Το ατύχημα όμως έφερε στην επιφάνεια ένα τεράστιο πρόβλημα. 

Δεν έχει μόνιμα ασθενοφόρο η Ραφήνα

Στο κέντρο υγείας της Ραφήνας δεν υπάρχει ασθενοφόρο σε μόνιμη βάση. Οι γιατροί είπαν ότι σε περίπτωση που συμβεί κάποιο έκτακτο περιστατικό, καλούν ασθενοφόρο, το οποίο μπορεί να έρθει ακόμη και από την Αθήνα.

Από το 2019, έχει δημιουργηθεί στο κέντρο υγείας, χώρος για σταθμό ΕΚΑΒ ενώ έχει βρεθεί και ασθενοφόρο. 
Όπως δήλωσε ο δήμαρχος της Ραφήνας, Βαγγέλης Μπουρνούς «δεν μπορούμε να έχουμε το αντίστοιχο νοσηλευτικό προσωπικό για να λειτουργήσει. Αναμένουμε την υλοποίηση της απόφασης».


Ο διοικητής του ΕΚΑΒ ανέλαβε πριν από λίγες ημέρες και πρόκειται να εξετάσει τη συγκεκριμένη περίπτωση σε ένα συνολικό πλαίσιο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top