Φθιώτιδα: Γνωστός δικηγόρος κατηγορείται για αποπλάνηση 11χρονης

Τα εκμυστηρεύτηκε όλα στους γονείς της η έφηβη

Δείτε στο video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιάννη Σωτηρόπουλου

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου θα καθίσει δικηγόρος ο οποίος κατηγορείται ότι επί τρία χρόνια κακοποιούσε σεξουαλικά ένα 11χρονο κορίτσι.

Κλείδωνε και έβαζε εκκλησιαστική μουσική ο δικηγόρος που φέρεται να κακοποιούσε τα εγγόνια του

Έλληνας ηθοποιός σοκάρει: Το «κτήνος της Λαμίας» είναι πατέρας μου

Η υπόθεση διαδραματίζεται στη Φθιώτιδα κι έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του lamiareport, η ανήλικη μίλησε στους γονείς της για την υπόθεση και στη συνέχεια εκείνοι ενημέρωσαν τον Εισαγγελέα. 

Διατάχθηκε επείγουσα προανάκριση, μετά την ολοκλήρωση της οποίας ασκήθηκε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα στον φερόμενο ως δράστη.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον δημοσιογράφο, Γιάννη Σωτηρόπουλο, πρόκειται για γνωστό δικηγόρο της Αθήνας με μεγάλο νομικό γραφείο στο κέντρο της πόλης, που ασχολείται κατά βάση με ποινικές υποθέσεις και έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Πριν από λίγες μέρες ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική εξέταση όπου η 11χρονη εξετάστηκε από παιδοψυχολόγους. Παράλληλα υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, η οποία έδειξε ότι υπάρχει ρήξη παρθενικού υμένα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Την Παρασκευή ο γνωστός δικηγόρος αναμένεται να έρθει στα δικαστήρια της Λαμίας για να καταθέσει στον ανακριτή, καθώς είναι κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος για αποπλάνηση ανηλίκου.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top