Έλληνας ηθοποιός σοκάρει: Το «κτήνος της Λαμίας» είναι πατέρας μου

«Ο “κύριος” αυτός με ξυπνούσε χαράματα με ξύλο και βρισιές»

Δείτε τι είχε πει ο 53χρονος πατέρας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Την αποκάλυψη ότι είναι γιος του «κτήνους της Λαμίας», όπως ο ίδιος αποκαλεί τον πατέρα του, έκανε ο Άκης Δήμας.

Ο νεαρός ηθοποιός περιέγραψε τη φρίκη των παιδικών του χρόνων, τα όργια στους στάβλους, το ξύλο και τις βρισιές, αποκαλύπτοντας πως έκανε τα πάντα για να ξεχάσει τα «μαύρα» παιδικά του χρόνια, αλλάζοντας ακόμη και επίθετο.

«Σε ένα σπίτι -τρώγλη, σε κάποια συνοικία της Λαμίας, ζούσαμε πέντε παιδία, με μια μάνα μειωμένης αντίληψης και ένα κτήνος. Δεν έχω πάει ποτέ διακοπές στη ζωή μου. Από τα πέντε μου, ο “κύριος” αυτός με ξυπνούσε χαράματα με ξύλο, βρισιές και την φράση “Ξύπνα γαϊδούρι, να έρθεις μαζί μου στα γουρούνια να με βοηθήσεις”. Εκεί όταν πάγωνα από το κρύο και δεν μπορούσα να δουλέψω άλλο, με χτυπούσε με μπετόβεργες για να συνεχίσω – τα γουρούνια του τα πρόσεχε πολύ», λέει ο νεαρός ηθοποιός στπο Πρώτο Θέμα.

Ο ηθοποιός Άκης Δήμας

«Από τα πέντε μου, ο “κύριος” αυτός με ξυπνούσε χαράματα με ξύλο, βρισιές και την φράση “Ξύπνα γαϊδούρι"», αποκαλύπτει ο ηθοποιός Άκης Δήμας

«Δεν ξέρω αν υπάρχει παιδί που έχει δεχτεί που να έχει δεχτεί τόσο bullying και να έχει αντέξει. Στο Δημοτικό ήμουν βρώμικος, ατημέλητος, ντυμένος με κουρέλια. Οι συμμαθητές μου με κορόιδευαν, ήμουν πάντα εκτός παιχνιδιού. Ένα παιδάκι καθισμένο ολομόναχο στο τελευταίο θρανίο της τάξης», θυμάται με πόνο.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν από μερικούς μήνες, όταν έγινε γνωστό ότι ο τα τρία αγόρια της οικογένειας κατηγόρησαν τον πατέρα τους ότι εξέδιδε την αδερφή τους από την ηλικία των 13 ετών σε γείτονες, για το ποσό των 10 και 20 ευρώ.

Μάλιστα, τον κατηγορούν ότι την εξέδιδε και σε υπάλληλο του στάβλου, δένοντάς την με αλυσίδα.

Ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», είχε αρνηθεί τα πάντα, μιλώντας για συκοφαντίες λόγω της κακής σχέσης που έχει με τα παιδιά του.

Κακοποίηση 18χρονης στη Λαμία: Μάνα και πατέρας στρέφονται κατά του γιου

Τα ίδια υποστηρίζει και η σύζυγος του 53χρονου, η οποία τον στηρίζει απόλυτα. Λέει πως όλα είναι ψέματα και πως η ίδια θα σκοτωθεί αν αποδειχτούν όλα αυτά. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top