Δημοσιογράφος και όχι αεροπειρατής ο άνδρας που συνελήφθη στη Μύκονο

«Συγγνώμη λάθος» λέει η αστυνομία

Τζάμπα συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Μυκόνου 65χρονος Λιβανέζος, καθώς αποδείχθηκε πως δεν έχει καμία σχέση με τον καταζητούμενο αεροπειρατή της πτήσης της TWA από Αθήνα προς Ρώμη κατά τη διάρκεια της οποίας το 1985 σκοτώθηκε ένας Αμερικανός επιβάτης. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, έγινε λάθος από τις γερμανικές αρχές, καθώς πρόκειται για συνωνυμία του άνδρα με τον καταζητούμενο αεροπειρατή. Στην πραγματικότητα ο 65χρονος είναι γνωστός Λιβανέζος δημοσιογράφος, ο οποίος και αφέθηκε ελεύθερος.

Συνέλαβαν στη Μύκονο -34 χρόνια μετά- τον αεροπειρατή της TWA

Ο συλληφθείς, από την πρώτη στιγμή επέμενε ότι έχει γίνει λάθος, και παράλληλα συγγενείς του στο Λίβανο έκαναν δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης, ότι είναι δημοσιογράφος από την Σιδώνα και ουδεμία σχέση είχε με την αεροπειρατεία.

Παράλληλα ο δικηγόρος του προσκόμισε στοιχεία σύμφωνα με τα οποία εργαζόταν σε εφημερίδα στον Λίβανο πριν από 34 χρόνια, τις μέρες που διαπράχθηκε η αιματηρή αεροπειρατεία.

Τέλος καλό, όλα καλά τελικά για τον 65χρονος, καθώς η αλήθεια αποκαλύφθηκε και δόθηκε τέλος στην απρόσμενη περιπέτειά του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top