Τούρκοι ξυλοκόπησαν ηλικιωμένo στη Σάμο

Η κόρη του περιγράφει στο Star τα ανατριχιαστικά δευτερόλεπτα

Ηλικιώμενος στη Σάμο κατήγγειλε ότι δέχθηκε βάναυση επίθεση απο Τούρκους επειδή άκουγε εκκλησιαστική μουσική.

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel εδώ

Το θύμα καθόταν σε μια απο τις πλαστικές καρέκλες έξω απο το σπίτι του στην Παγώνδα Σάμου και άκουγε εκκλησιαστικούς ύμνους. Αυτό ήταν και το....σφάλμα του.

 Η κόρη του μιλά αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel και περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έζησε ο πατέρας της.

«Άκουγε εκκλησιαστική μουσική. Βγαίνει κάποιος απο το απέναντι σπίτι.Τον τραβούσε με το κινητό του βίντεο.Το έφερε μπροστά στου μπαμπά το πρόσωπο.Ο μπαμπάς μου τον έσπρωξε λίγο πίσω. Αυτός επί τόπου τον άρπαξε απο τον λαιμό και του βάρεσε μπουνιά στην κοιλιά», δήλωσε η Κατερίνα Στάθαινα.

Ο Τούρκος κατέγραφε τον άτυχο ηλικιωμένο, τον ειρωνευόταν και σύμφωνα με την καταγγελία του ζητούσε επιτακτικά να κλείσει το ραδιόφωνο. Ο 73χρονος αρνήθηκε. Τότε, όπως υποστηρίζει η κόρη του, άλλοι δυο άνδρες τον προσέγγισαν, τον έριξαν κάτω και όλοι μαζί άρχισαν να τον χτυπούν.

«Του χτυπούσαν τρία άτομα το κεφάλι στον τοίχο. Κατόπιν εορτής όταν φτάσαμε στο αστυνομικό τμήμα εγώ και η μητέρα μου μας είπε ότι τους ενοχλούσε η μουσική», ισχυρίστηκε η κόρη του θύματος.

Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top