Τραγωδία λούνα παρκ: Έδωσε το “παρών” μέσω του δικηγόρου του ο χειριστής

Την Τρίτη 3/9 η κηδεία του κοριτσιού 

Έδωσε το “παρών” μέσω του δικηγόρου του ο χειριστής του παιχνιδιού του λούνα παρκ, από το οποίο έπεσε και χτύπησε θανάσιμα η 14χρονη στον Αλμυρό Βόλου. «Δε φέρω καμία ευθύνη», ισχυρίζεται ο ίδιος. 

Ιδιοκτήτρια λούνα παρκ στο STAR:«Είμαι μάνα, μου σκότωσαν μία κόρη 32 ετών»

Σοκαρισμένος και φοβισμένος είναι ο 27χρονος χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού από το Μπαγκλαντές, από το οποίο εκσφενδονίστηκε η μαθήτρια. Επικοινώνησε σήμερα με τον δικηγόρο του, ενώ αναμένεται να κληθεί για να καταθέσει. 

«Επικοινώνησα, του είπαμε εμείς είμαστε έτοιμοι μπορούμε να έρθουμε και τώρα. Ο διοικητής του Α.Τ μου είπε ότι “θα περιμένετε δική μου κλήση”» εξηγεί ο δικηγόρος του, Χρήστος Νάστος.

Τι ισχυρίζεται λοιπόν ο 27χρονος; 

Ότι δεν τον βαραίνει κι αυτόν ουδεμία υπαιτιότητα στην πρόκληση του ατυχήματος
Ότι είδε μόνο το κορίτσι να εκσφενδονίζεται.  

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του πατέρα της 14χρονης

Λίγη ώρα μετά τον θάνατο της 14χρονης ο πατέρας της υπέστη έμφραγμα. Η κατάσταση του όμως επιδεινώθηκε από τον μεγάλο του καημό με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα από το νοσοκομείο του Βόλου, στη Μονάδα Στεφανιαίας Νόσου του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. 

Την Τρίτη 3/9 η κηδεία του κοριτσιού 

Αύριο συγγενείς και φίλοι θα πουν το στερνό αντίο στο χαμογελαστό κορίτσι στον Αλμυρό Βόλου και κανείς δεν γνωρίζει ακόμα αν θα καταφέρει ο πατέρας της να είναι εκεί. 

«Χάθηκε μια κούκλα και ήταν πολύ αγαπημένο και δεμένο με τον πατέρα του. Δεν άντεξε ο καημένος και έπαθε έμφραγμα» λέει συγγενής.

Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Ο θάνατος του άτυχου κοριτσιού, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση προήλθε από βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, καθώς γλίστρησε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος. Με εντολή εισαγγελέα το μηχάνημα του λούνα παρκ θα ελεγχθεί από τρεις πραγματογνώμονες. 

 «Ακούστηκε ότι άφησε τα χέρια της αλλά δεν ξέρουμε κατά πόσο αληθεύει αυτό» λέει γείτονας, ενώ συγγενής της αναφέρει: «Γιατί δεν είχε ζώνες παντού να μην μπορεί να φύγει;»

Πατέρας 9χρονης τραυματία από το ίδιο παιχνίδι: Είχε πάθει αποκόλληση σπλήνας θλάση στα νεφρά, κατάγματα σε λεκάνη και κρανίο»

Ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός ότι 10 χρόνια πριν, σε πανηγύρι στη Χαλκίδα από το ίδιο παιχνίδι, το λεγόμενο "χαλί", της ίδιας ιδιοκτήτριας και μάλιστα από την ίδια ακριβώς θέση που καθόταν η άτυχη μαθήτρια, έπεσε ένα 9χρονο κορίτσι, όπως μας λέει ο πατέρας της. 

«Είχε πάθει αποκόλληση σπλήνας θλάση στα νεφρά, κατάγματα σε λεκάνη και κρανίο.  Βρέθηκε στον αέρα να κρατιέται από την μπάρα, μετά το παιδί έφυγε από το μηχάνημα από ύψος 10 μέτρων και βρέθηκε σε απόσταση 15 μέτρα πέρα.  Τι συνέβη τότε και τι συνέβη σήμερα και χάθηκε μια ζωή ενώ από τότε τα λέγαμε ότι το παιχνίδι αυτό είναι επικίνδυνο. Μάλλον δεν έγινε κάτι πάνω σε αυτό το μηχάνημα» λέει ο Γιάννης Μπουρτζίκας. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top