Αποκλειστικό: Μετανάστες έκλεισαν τις γραμμές του τρένου στη Μαλακάσα

Αίτημά τους να μην πληρώνουν εισιτήριο

Κλειστές παρέμειναν οι γραμμές του τρένου στο ύψος της Μαλακάσας νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, καθώς εκατοντάδες αλλοδαποί πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία.

Πρόκειται για ακόμη μία κινητοποίηση μετά τη χθεσινή όπου μετανάστες απέκλεισαν τις γραμμές του Σταθμού Λαρίσης ζητώντας να μην πληρώνουν εισιτήριο. Όπως δήλωσαν αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο του Star και στον Βαγγέλη Γκούμα, «το τρένο είναι κλειστό γιατί ο κόσμος έπρεπε να πάει στην Αθήνα και δεν έχει λεφτά. Το τρένο στοιχίζει 4 ευρώ. Η κυβέρνηση μας δίνει 150 ευρώ τον μήνα και δεν φτάνουν για να πηγαίνουμε στην Αθήνα».  

Όπως είπαν, η Μαλακάσα δεν έχει σχολείο και αναγκάζονται να πηγαίνουν καθημερινά στην Ομόνοια με το τρένο. 

Σταθμός Λαρίσης: Καθιστική διαμαρτυρία μεταναστών στις γραμμές του τρένου

Οι κινητοποιήσεις ξεκίνησαν από την Πέμπτη όταν εκατοντάδες μετανάστες απέκλεισαν για τουλάχιστον τρεις ώρες τις γραμμές του τρένου στον Σταθμό Λαρίσης, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στους ελεγκτές που τους ζήτησαν να κατέβουν από τον συρμό αφού δεν είχαν εισιτήριο. 

Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής, αστυνομικοί βρίσκονταν στην είσοδο του σταθμού Λαρίσης προκειμένου να ελέγξουν μετανάστες και να δουν αν έχουν εισιτήριο για να επιβιβαστούν στο τρένο.

Μαλακάσα: Άγνωστοι βανδάλισαν το εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου

Οι κάτοικοι στην περιοχή της Μαλακάσας καταγγέλουν πως εκτός από τα άλλα περιστατικά βίας άγνωστοι βανδάλισαν το εκκλησάκι του Αγίου Φανουρίου και για πρώτη φορά δεν έγινε η λειτουργία.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top