Αποκλειστικό: Το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου για τον 19χρονο σπουδαστή

Κατήγγειλε τον Μποτρίνι για βασανιστήρια στο εστιατόριο του στην Κέρκυρα

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του 19χρονου σπουδαστή  που κατήγγειλε βασανιστήρια στην κουζίνα του εστιατορίου του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα. Ο νεαρός έχει εξεταστεί και από δεύτερο ιατροδικαστή.

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Τασούλα Παπανικολάου, πρόκειται για τεχνικό σύμβουλο  που όρισαν οι δικηγόροι του 19χρονου, ο οποίος τον εξέτασε 1 και 7 Αυγούστου. 

Αποκάλυψη Star: Τι λέει ο Μποτρίνι για το πόρισμα του ιατροδικαστή

Αποκλειστικό: Ο ιατροδικαστής για τον 19χρονο που κατήγγειλε τον Μποτρίνι

Η εικόνα που δίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πιο ξεκάθαρη από την πρώτη  ιατροδικαστική η οποία είχε παραγγελθεί από την Αστυνομία Κέρκυρας. 

Αναφέρει εγκαύματα 2ου βαθμού  και  επικίνδυνες βλάβες και επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του σπουδαστή ότι προήλθαν από καυτό λάδι και μαγειρική σπάτουλα. Αποκλείει το ενδεχόμενο διαπληκτισμού όπως επίσης και το ενδεχόμενο αυτοτραυματισμού  ενώ συνοδεύεται από 22 φωτογραφίες.

Αυτή η ιδιωτική πραγματογνωμοσύνη  έχει παραδοθεί στην Εισαγγελία της Κέρκυρας. Η πρώτη ιατροδικαστική βεβαίωνε 12 βλάβες. Μόνο μια βλάβη προέρχεται από ζέον υγρό. Οι υπόλοιπες δεν προσδιορίζεται από ποιον ή από τι προήλθαν. 

Επιπλέον θα κληθεί ως μάρτυρας ένας άνδρας, ο οποίος έχει στοιχεία, όπως ισχυρίζεται, για τις καταγγελίες του 19χρονου. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top