Μαρέβα Μητσοτάκη: Η casual εμφάνιση σε αγώνα ιστιοπλοΐας

Έδωσε το σήμα εκκίνησης στον 52ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Άνδρου

Την ώρα που ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντούσε τη Μέρκελ στο Βερολίνο, η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, μαζί με τον γενικό γραμματέα αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά έδιναν το σήμα εκκίνησης στον 52ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Άνδρου Ιωάννης Β. Γουλανδρής. 

Μητσοτάκης από Βερολίνο: «Εμείς δε χρειάζεται να κάνουμε κωλοτούμπα»

Μητσοτάκης: Κάνει SUP στα Χανιά μαζί με τη σύζυγό του!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στη Βουλιαγμένη, για την εκκίνηση του 52ου Διεθνή Ιστοπλοϊκού Αγώνα Άνδρου που είναι από τους παλαιότερους αγώνες ανοιχτής θαλάσσης στη χώρα μας. Θεωρείται από τους πιο απαιτητικούς αγώνες του είδους γι' αυτό και προσελκύει το ενδιαφέρον των ιστοπλόων απ'όλο τον κόσμο. Το Αιγαίο ένα μικρό πέλαγος με μεγάλες προκλήσεις, γεμάτο κι αυτό από τις ιστορίες της πατρίδας μας. 🇬🇷 #αλεξανδροσσταματιαδης _ 52nd Andros International Yacht Race. Good luck to all participants!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki) στις

 

Η σύζυγος του πρωθυπουργού έφτασε χαλαρή, ευδιάθετη και casual ντυμένη στη μαρίνα Βουλιαγμένης, όπου επιβιβάστηκε σε ξύλινη σκούνα  και λίγο αργότερα έδωσε το σήμα σε πρωταθλητές και λάτρεις της ιστιοπλοΐας να ανοίξουν πανιά με προορισμό την Άνδρο. 

O πρώτος διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας Άνδρου διεξήχθη το 1967 από τότε είναι ένας από τους πιο αγαπημένους των ιστιοπλόων γιατί συνδυάζει ήλιο, θάλασσα, αθλητισμό και διασκέδαση. 

Με σύμμαχο τον καιρό περισσότερα από 30 ιστιοφόρα με τα δυνατά πληρώματα τους ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη και προσφέρουν ένα απίστευτο θέαμα. 

Στο τέλος της μεγάλης κούρσας, κάτοικοι του κυκλαδίτικου νησιού, τουρίστες και ιστιοπλόοι γιορτάζουν την αγάπη τους για τη θάλασσα με βραβεία, τη σαμπάνια των νικητών και πολλές εκδηλώσεις. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top