Διπλό φονικό στην Καβάλα: «Θόλωσα, πήγα σπίτι, άρπαξα την καραμπίνα»

Τι είπε κατά την απολογία του ο 42χρονος - Εμφανίστηκε μετανιωμένος

«Εν βρασμώ ψυχικής ορμής» είπε ότι βρισκόταν ο 42χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε την 67χρονη γειτόνισσά του και τον συνομήλικό γιο της στην Χρυσούπολη Καβάλας, μετά από καυγά για μια θέση πάρκινγκ. 

Καβάλα: Προφυλακιστέος ο δράστης του διπλού φονικού

Καβάλα: «Έχω μετανιώσει» - Νέα στοιχεία για τα αίτια του διπλού φονικού

Κατά την απολογία του στον ανακριτή, η οποία διήρκησε πάνω από τρεις ώρες,  ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του.

 «Εύχομαι να μην είχε συμβεί τίποτα» φαίνεται να είπε στον ανακριτή, ζητώντας συγγνώμη από την οικογένεια των θυμάτων του. 


Ο κατηγορούμενος, που εργάζεται εποχιακά ως δημοτικός υπάλληλος, φέρεται να είχε κακές σχέσεις με τον 42χρονο γείτονά του και οι καβγάδες ήταν συνεχείς. Ο ίδιος περιέγραψε πώς έγινε το διπλό φονικό που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία και όχι μόνο. 

«Ήρθε με τη σύζυγό του και την μητέρα του στο σπίτι μου, κι άρχισε να μας απειλεί και να μας βρίζει. Η γυναίκα του και η μητέρα του έβριζαν χυδαία τη μάνα μου και στη συνέχεια και οι τρεις της επιτέθηκαν, πιάνοντάς την από το λαιμό, αρχίζοντας να την χτυπούν στον τοίχο» κατέθεσε στους αστυνομικούς. 

Εκείνη την ώρα θόλωσα -συνέχισε στην προανακριτική  του απολογία- πήγα μέσα στο σπίτι μου, άρπαξα την καραμπίνα και βγήκα έξω με σκοπό να τους προκαλέσω φόβο ώστε να φύγουν από το σπίτι. Θυμάμαι ότι έβαλα τρία φυσίγγια στην καραμπίνα. Ο γιος συνέχιζε να μας βρίζει και τη στιγμή που όρμησε προς το μέρος μου τον πυροβόλησα. Μετά πυροβόλησα και τη μητέρα του, η οποία συνέχιζε να με βρίζει καθώς βρισκόταν στο δρόμο μπροστά από το σπίτι

Μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 42χρονος πήρε το δρόμο προς τις φυλακές καθώς με τη σύμφωνη γνωμοδότηση του εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Στο μεταξύ, η οικογένεια των θυμάτων δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής και ήδη ο συνήγορός τους ζήτησε στο πλαίσιο της εν εξελίξει ανάκρισης να εξεταστούν πέντε μάρτυρες, όλοι γείτονες θυμάτων και θύτη.

Όπως δήλωσε ο συνήγορος της οικογενείας οι συγκεκριμένοι μάρτυρες θα «σκιαγραφήσουν το πορτρέτο» του κατηγορούμενου σε μία προσπάθεια να καταδείξουν «πόσο ερειστικός και επιθετικός ήταν στην γειτονία» και προκειμένου να αποδομήσουν τους ισχυρισμούς της υπεράσπισης.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top