Αίγιο: Αναλαμβάνει και ο Κούγιας - Ζητά επαφή με την οικογένεια των θυμάτων

Ι. Σαμέλης: «Το παιδί έπεσε στη θάλασσα για να αυτοκτονήσει»

Τα βαθιά του συλλυπητήρια αλλά και τη βαθιά συντριβή του εντολέα του επανέλαβε σήμερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο δικηγόρος του 28χρονου οδηγού, Ιωάννης Σαμέλης. Λίγο αργότερα, ο Αλέξης Κούγιας έκανε γνωστό ότι αναλαμβάνει από κοινού με τον Ιωάννη Σαμέλη την υπέρασπιση του έφεδρου αξιωματικού. 

Αίγιο: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της γιαγιάς και του ενός έτους εγγονού της

Αίγιο: «Ζητώ συγγνώμη. Έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου»

«Η συγγνώμη δεν είναι αρκετή για να απαλύνει τον πόνο τους, αλλά είναι το ελάχιστο. Και ο εντολέας μου είναι σε κατάσταση σοκ. Από χθες το βράδυ νοσηλεύεται στο ψυχιατρικό Πεντέλης» είπε ο δικηγόρος. 

«Το παιδί έπεσε στη θάλασσα με αυτοκτονικές διαθέσεις»

«Είναι ανακριβείς οι πληροφορίες ότι προσπάθησε να διαφύγει μέσω θαλάσσης. Ακούγεται και εξωπραγματικό. Το παιδί έπεσε στη θάλασσα με αυτοκτονικές διαθέσεις»

Γιατί αφέθηκε ελεύθερος

«Επειδή είναι στρατιωτικός, δεν υπάρχουν οι αντίστοιχες αυτόφωρες διαδικασίες στη στρατιωτική ποινική δίωξη, όπως υπάρχει στην τακτική ποινική δικαιοσύνη. Η δικογραφία είναι ακόμα στην Τροχαία Πατρών. Δεν έχει φτάσει στην εισαγγελία του Ναυτοδικείο Πειραιώς και δεν έχει ασκηθεί ακόμη καμία δίωξη. Δεν έχει τύχει κάποιας ευνοϊκής μεταχείρισης» διευκρίνισε ο κ. Σαμέλης.

Για το φρενάρισμα των 100 μ. μετά τη σύγκρουση

Πληροφορίες λένε ότι ο 28χρονος οδηγός φρέναρε 100 μέτρα μετά τη σύγκρουση. Ο δικηγόρος ισχυρίστηκε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ισχύει, καθώς μετά τη σύγκρουση το όχημα ούτως ή άλλως ακινητοποιήθηκε μόνο του.

Αναλαμβάνει και ο Κούγιας την υπεράσπιση του 28χρονου- Ζητά επαφή με την οικογένεια των θυμάτων

Ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας έκανε γνωστό ότι το δικηγορικό του γραφείο σε συνεργασία με αυτό του Γιάννη Σαμέλη αναλαμβάνουν την υπεράσπιση του 28χρονου οδηγού του θανατηφόρου τροχαίο στο Αίγιο. 

Ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθαρίζει ότι ο 28χρονος είναι αποκλειστικά υπαίτιος του ατυχήματος και δεν προβάλλει καμιά δικαιολογία για την υπαιτιότητά του και εκφράζει το αίτημα του έφεδρου αξιωματικού ότι «εφόσον το επιθυμεί και η οικογένεια των θυμάτων, να έρθουμε σε επαφή είτε απευθείας μαζί τους, είτε με τους νομικούς τους εκπροσώπους, ώστε να διευκολύνουμε κάθε διαδικαστική επιλογή τους, είτε δικαστικώς, είτε εξωδίκως».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Το δικηγορικό μας γραφείο από κοινού με το δικηγορικό γραφείο του κυρίου Γιάννη Σαμέλη ανέλαβε την υπεράσπιση του σημαιοφόρου του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος είναι ο αποκλειστικά υπαίτιος του θανατηφόρου ατυχήματος στις Καμάρες Αιγίου, όπου έχασαν τη ζωή τους η 67χρονη γιαγιά και το 15 μηνών εγγόνι της. 

Η εντολή την οποία έχουμε από τον αποκλειστικά υπαίτιο του ατυχήματος, ο οποίος αμέσως μετά το ατύχημα νοσηλεύεται σε τραγική κατάσταση σε Ψυχιατρική Κλινική και δεν προβάλλει καμιά δικαιολογία για την υπαιτιότητά του, είναι, εφόσον το επιθυμεί και η οικογένεια των θυμάτων, να έρθουμε σε επαφή είτε απευθείας μαζί τους, είτε με τους νομικούς τους εκπροσώπους, ώστε να διευκολύνουμε κάθε διαδικαστική επιλογή τους, είτε δικαστικώς, είτε εξωδίκως.

Και τα δύο δικηγορικά γραφεία εκφράζουμε την απόλυτη λύπη και τη συμπαράστασή μας για το τραγικό συμβάν και τις συνέπειές του στην οικογένεια των θυμάτων και εκφράζουμε τόσο τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια, όσο και την ευχή ο χρόνος να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν το αδιανόητο που τους συνέβη»
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top