Αλεξανδρούπολη: Έξι νεκροί σε τροχαίο με παράνομους μετανάστες

Ανετράπη το βαν που τους μετέφερε μετά από καταδίωξη της αστυνομίας

ασθενοφόρο

Τροχαίο δυστύχημα με θύματα έξι μετανάστες-πρόσφυγες και 10 τραυματίες σημειώθηκε περίπου στις 6.30 το απόγευμα, στην περιοχή των Λουτρών του Δήμου Αλεξανδρούπολης, όταν ανετράπη το βαν το οποίο τους μετέφερε παράτυπα στο εσωτερικό της χώρας μετά από καταδίωξη της αστυνομίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα λόγω υπερβολικής ταχύτητας εκτράπη της πορείας του και εξετράπη με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν 16 άτομα. 

Μεταξύ των θυμάτων δεν υπάρχουν γυναικόπαιδα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επτά εκ των συνολικά 10 τραυματιών φέρουν σοβαρά τραύματα, με τον έναν εξ αυτών να νοσηλεύεται ήδη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ ελαφρά  τραυματισμένοι είναι άλλοι τρεις παράτυποι μετανάστες-πρόσφυγες. 

Όλοι οι τραυματίες παραμένουν μέχρι στιγμής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ενώ αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία των έξι ανδρών,  που έχασαν τη ζωή τους, 

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο ανδρών, οι οποίοι φέρεται να είναι οι διακινητές που μετέφεραν παράτυπα στο εσωτερικό της χώρας τους μετανάστες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top