Γιαννιτσά: Έδιωξαν ασθενή γιατί δεν υπήρχε προσωπικό να του κάνει ράμματα

«Αντιμετωπίζονται οι όποιες ελλείψεις» λέει ο διοικητής του νοσοκομείου

Ο Θεόδωρος Τσαλίκης σοκαρισμένος αλλά και αγανακτισμένος  περιγράφει στο Kεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, την ταλαιπωρία του όταν έκοψε βαθιά το δάχτυλο του και χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο Γιαννιτσών. Όμως εκεί... η περιπέτεια του μόλις ξεκινούσε.

Τον έδιωξαν λέγοντάς του να επιλέξει να πάει σε νοσοκομείο της Έδεσσας ή της Θεσσαλονίκης καθώς δεν υπήρχε προσωπικό να τον αναλάβει. Όπως υποστηρίζει ο διοικητής του νοσοκομείου, καταβάλλονται προσπάθειες να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα, τα οποία φαίνεται να λύνονται σύντομα.

«Ο χειρουργός στο νοσοκομείο Γιαννιτσών μου είπε απλά ότι δεν μπορεί να κάνει ράμματα. Του ζήτησα να μάθω τον λόγο και εκείνος απάντησε ότι είναι εντολή από τον διευθυντή του νοσοκομείου. Μου είπαν πρέπει να πάω σε άλλο νοσοκομείο να κάνω ράμματα» εξηγεί ο ασθενής.

Ο κύριος Τσαλίκης  αναγκάστηκε να οδηγήσει με το αυτοκίνητο του μια απόσταση περίπου 37 χιλιομέτρων, με την αιμορραγία να μην έχει σταματήσει για να φτάσει τελικά στο νοσοκομείο της Έδεσσας όπου του έκαναν τα 5 ράμματα στο δάχτυλό του.

Πάντως, οι οποίες ελλείψεις στο νοσοκομείο Γιαννιτσών αντιμετωπίζονται, όπως λέει κόσμος, με τη βοήθεια των γιατρών.

«Δεν έχει αξονικό τομογράφο και μας μεταφέρουν με ασθενοφόρο σε άλλο νοσοκομείο για να μην ταλαιπωρηθούμε» λέει άλλος ασθενής. 

Από την πλευρά του ο διοικητής του νοσοκομείου Γιαννιτσών, υποστηρίζει πως πολύ σύντομα τα οποία προβλήματα έχουν προκύψει, σε συγκεκριμένα μόνο τμήματα, σύντομα θα αντιμετωπιστούν.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top