19χρονος ήρθε αντιμέτωπος με 4 ληστές μέσα στο σπίτι του- Tι λέει στο STAR

Οι κακοποιοί εισέβαλαν στη μεζονέτα του και τον απείλησαν

Πρόσωπο με πρόσωπο με ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του ήρθε 19χρονος στην Αγία Παρασκευή.

Ήταν λίγο μετα τις 10 το πρωί, όταν ο 19χρονος ήρθε αντιμέτωπος με τους ληστές μέσα στο σπίτι του. Ο νεαρός τα έχασε όταν είδε τους τέσσερις κακοποιούς με ακάλυπτα τα πρόσωπά τους να εισβάλουν στην τριώροφη μεζονέτα από ένα παράθυρο. 

«O ένας με ρώταγε συνέχεια πού είναι τα κοσμήματα και μετά μ' έπιασε από τον λαιμό» περιγράφει ο 19χρονος στον Βαγγέλη Γκούμα και το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.

Οι δράστες, που πιθανόν να αιφνιδιάστηκαν όταν είδαν τον φοιτητή μέσα στο σπίτι,  του επιτέθηκαν και του ζητούσαν να τους πει πού έκρυβαν οι γονείς του τα λεφτά και τα κοσμήματα.

«Πέρασαν από πάνω από τον μαντρότοιχο, εγώ τη βρήκα ανοιχτή την πόρτα. Μάλλον κάτι έριξαν στον σκύλο, ο γιος μου τον βρήκε βρεγμένο όταν έφυγαν» λέει ο πατέρας του 19χρονου.

«Ξήλωσαν το κουτί του συναγερμού και μπήκανε από αυτό το παράθυρο. Χτύπησε ο συναγερμός, κατέβηκε το παιδί κάτω και τους είδε» περιγράφει η μητέρα του.

Οι δράστες, αφού έκαναν άνω-κάτω τα πάντα μέσα στο σπίτι, τελικά εντόπισαν τα κοσμήματα της οικογένειας και τα αρπάξαν όλα. 

Οι ληστές εξαφανίσθηκαν και ο νεαρός ειδοποίησε την αστυνομία, που κάνει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top