Αυτό θα πει γκαντεμιά: Έχασε το πλοίο στο παρά τσακ

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων του Αυγούστου

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απογοήτευση από το να χάνεις το πλοίο στο ξεκίνημα των διακοπών σου. Και καλά άμα το χάσεις γιατί καθυστέρησες πολύ, αν το χάσεις στο παρά πέντε, τότε το… ξενέρωμα είναι ακόμα μεγαλύτερο. 

Αυτό έπαθε σήμερα το πρωί ένας επιβάτης στο λιμάνι του Πειραιά, ο οποίος ήθελε να ταξιδέψει στις Κυκλάδες. Περίπου στις 09:00 το πρωί, το πλοίο ξεκινά για τον προορισμό του. Κάποιος όμως ειδοποιεί τον καπετάνιο ότι έχουν μείνει έξω ένα ΙΧ και τέσσερις επιβάτες. 

Ο καπετάνιος γυρίζει πίσω και ο καταπέλτης αρχίζει να κατεβαίνει για να επιβιβαστούν. Μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα του ΣΚΑΪ ανεβαίνουν στο πλοίο οι κοπέλες που δεν είχαν προλάβει και το αυτοκίνητο. Εκεί μόλις έχει φτάσει με μεγάλη ταχύτητα κι ένα ταξί. Ο πελάτης κατεβαίνει άρον άρον, πληρώνει και παίρνει την αποσκευή του για να μπει κι αυτός στο πλοίο. Όμως για κακή του τύχη, ενώ ήταν έτοιμος να πατήσει στον καταπέλτη, αυτός έχει αρχίσει ήδη να ανεβαίνει και χάνει το πλοίο στο παρά τσακ. 

Μάταια διαμαρτυρόταν ο νεαρός στους λιμενικούς ότι μπορούσε να ανέβει στο πλοίο. Η χάρη δεν του έγινε και θα πρέπει τώρα να ταξιδέψει με το επόμενο. 

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων

Την ίδια ώρα κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων του Αυγούστου και στο λιμάνι του Πειραιά από το πρωί επικρατεί το αδιαχώρητο. 

Εκατοντάδες εκδρομείς έχουν κατακλύσει το λιμάνι, με αποτέλεσμα για μια ακόμα μέρα η κίνηση στους γύρω δρόμους να είναι αφόρητοι και αρκετοί να είναι εκείνοι που καθυστερούν ή χάνουν το πλοίο για τον προορισμό τους. 

Επίσης σημειώνονται αρκετές καθυστερήσεις στις αναχωρήσεις των πλοίων. Για σήμερα είναι προγραμματισμένες 28 αναχωρήσεις πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top