Δολοφονία Μακρή: Συνελήφθη ο συνεργός του εκτελεστή – Το μοιραίο λάθος του

Τον έπιασαν στα σύνορα με τη Βουλγαρία

Στα χέρια των βουλγαρικών αρχών βρίσκεται από τις 26 Ιουλίου ο αδελφός του δολοφόνου του επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή, ο οποίος εκτελέστηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του στη Βούλα τον περασμένο Οκτώβριο. 

Δολοφονία Μακρή: Στη φυλακή ο Βούλγαρος - Τι είπε στην απολογία του

Εδώ και μέρες οι αστυνομικοί στη Βουλγαρία είχαν πληροφορίες ότι ο R. M. επρόκειτο να επιστρέψει στη χώρα του, καθώς από την ημέρα της δολοφονίας είχε εξαφανιστεί και θεωρείτο ότι κρυβόταν σε κάποια βαλκανική χώρα για να αποφύγει τη σύλληψη. 

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Αρνείται τις κατηγορίες ο Βούλγαρος εκτελεστής

Ο καταζητούμενος έκανε το μοιραίο λάθος και τα ξημερώματα της 26ης Ιουλίου επιχείρησε να μπει στη Βουλγαρία. Μετά από μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας  ο Βούλγαρος συνελήφθη στην πόλη Χάσκοβο και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι ελληνικές αρχές που αναμένουν πλέον την έκδοσή του. 

Δείτε την εξομολόγηση της χήρας του Γιάννη Μακρή, Βικτώριας Καρύδα

Ο συλληφθείς είναι ο άνθρωπος που οδηγούσε το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο δολοφόνος του Μακρή αμέσως μετά την εκτέλεση του συμβολαίου θανάτου που του είχε ανατεθεί. 

Σε βάρος του είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία και αναμένεται πλέον να εκδοθεί στην Ελλάδα. Οι Έλληνες αστυνομικοί ελπίζουν ίσως «σπάσει» τη σιωπή του και αποκαλύψει το κίνητρο, αλλά και τους ανθρώπους που διέταξαν τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή. Ο επιχειρηματίας φέρεται να είχε βεντέτα με μια οικογένεια από τον Λίβανο στην Αυστραλία, όπου είχε ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του.

Όταν συνελήφθη από την αστυνομία ο αδελφός του στις 2 Απριλίου 2019, δεν αποκάλυψε τίποτα για το ποιος ήταν εκείνος που έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του Μακρή. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top