Φυλακές Νιγρίτας: «Τον σκότωσα γιατί δε με άφηνε να κοιμηθώ»

Κυνική ομολογία του 43χρονου Ρώσου ομογενή

Για ασήμαντη αφορμή ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον συγκρατούμενό του ο 43χρονος Ρώσος ομογενής στις φυλακές Νιγρίτας. Ο ίδιος φέρεται να κατέθεσε προανακριτικά, ότι μεταξύ τους ξέσπασε καβγάς τα ξημερώματα του Σαββάτου γιατί ο 35χρονος έκανε θόρυβο και δεν τον άφηνε να κοιμηθεί. 

Όπως φέρεται να είπε, λογομάχησαν και τελικά πιάστηκαν στα χέρια μπροστά στα μάτια του τρίτου συγκρατούμενού τους. Τα χτυπήματα που κατάφερε ο 43χρονος στο θύμα αποδείχθηκαν θανατηφόρα. 

Φυλακές Νιγρίτας: Χτύπησε μέχρι θανάτου τον συγκρατούμενό του

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο μετέφερε τον 35χρονο στο Κέντρο Υγείας Νιγρίτας, όμως εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, έφερε θλαστικές κακώσεις στο κεφάλι και εκχυμώσεις στο λαιμό, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή από την αρμόδια Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε με κάταγμα στην σπονδυλική στήλη στο νοσοκομείο Σερρών όπου κρατείται φρουρούμενος, ενώ εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη. Η δικογραφία αναμένεται να αποσταλεί στην τοπική εισαγγελία και ο ίδιος θα απολογηθεί όταν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top