Έγκλημα Αιγάλεω: «Δε θέλω να μας λυπηθεί κανείς. Η μητέρα μου είναι αθώα»

Για άδικη απόφαση έκαναν λόγο οι γιοι της 50χρονης

Σοκαρισμένοι και μουδιασμένοι είναι οι δύο γιοι της 50χρονης, η οποία την Πέμπτη καταδικάστηκε για τη δολοφονία του σωματοφύλακα σύζυγού της.

Αιγάλεω: Ένοχη η σύζυγος του σωματοφύλακα για την δολοφονία του

Ο μεγάλος της γιος, ο Πέτρος, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έντονα συναισθηματικά φορτισμένος τόνισε πως και αυτός και ο αδελφός του πιστεύει πως πρόκειται για μια άδικη απόφαση, η οποία στηρίχθηκε σε ενδείξεις και όχι σε αποδείξεις. 

«Η μητέρα μου φοβήθηκε για εμάς. Οι αστυνομικοί όταν δολοφονήθηκε ο πατέρας μου της είπαν ότι βρέθηκαν δαχτυλικά αποτυπώματα δικά μας πάνω στο όπλο του εγκλήματος και γι’ αυτό εκείνη αρχικά το πήρε πάνω της. Μετά όμως είπε στην ανακρίτρια τι είχε συμβεί, κι εκείνη την άφησε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους», είπε ο γιος της 50χρονης. 

Αναρωτήθηκε, επίσης, πώς το δικαστήριο καταδίκασε τη μητέρα του όταν δε βρέθηκαν τα αποτυπώματά της πάνω στο όπλο, ούτε ίχνη πυρίτιδας στο χέρι της, ενώ τόνισε πως από τον εισαγγελέα δεν έγινε γνωστό ποιο είναι το κίνητρο για τη δολοφονία αυτή. 

«Δε θέλω να μας λυπηθεί κανείς. Θέλω να φωνάξω ότι η μητέρα μου είναι αθώα και βρίσκεται άδικα στη φυλακή. Θα τον ανέβουμε όλοι μαζί αυτόν το Γολγοθά, σαν μια γροθιά», είπε. 

Όταν επέστρεψαν στο σπίτι τους τα δύο αγόρια νόμιζαν πως οι τοίχοι θα τους πλακώσουν. Στο πλευρό τους συγγενείς από την πλευρά της μητέρας τους και γείτονες. 

«Η μητέρα μου όταν άκουσε την απόφαση κατέρρευσε. Φώναζε ότι είναι αθώα. Είπε στην αδελφική της φίλη “Γεωργία το νου σου στα παιδιά μου. Ό,τι χρειαστούν να είσαι δίπλα τους”», είπε ο γιος της γυναίκας. 

Μαζί με τον αδελφό τους είναι αποφασισμένοι να φανούν δυνατοί για να σταθούν στο πλευρό της και να τη στηρίξουν. Όπως είπε ο Πέτρος θα εξαντλήσουν όλα τα ένδικα μέσα για να αποδειχθεί η αθωότητα της μητέρας τους. 

«Λέμε στον εαυτό μας πως η μητέρα μας βρίσκεται σε ένα εξοχικό και θα τη βλέπουμε δυο φορές την εβδομάδα για όσο χρειαστεί. Ελπίζω σύντομα να λάμψει η αλήθεια», είπε. 

Για την οικογένειας του πατέρα του, που στάθηκε απέναντι από τη μητέρα του, ο Πέτρος τόνισε πως βρίσκονται κι εκείνοι σε πλάνη και όλα θα αποκαλυφθούν. 

Όσο για τον μικρότερο αδελφό του, τον Κώστα, μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου», λύγισε και αποκάλυψε πως και η οικογένεια του πατέρα του μάλλον δεν πιστεύει στην ενοχή της μητέρας τους. 

«Δεν ξέρω να σιδερώνω και σήμερα πήγα το πουκάμισό μου στη φίλη της μητέρας μου για να το σιδερώσει», είπε, χωρίς να μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά του. «Πιστεύω ότι ούτε η οικογένεια του πατέρα μου θεωρεί ότι η μητέρα μου είναι ένοχη. Η γιαγιά μου, μου είπε κάποια στιγμή “αν είναι καλή μάνα θα τα πάρει όλα πάνω της”, ενώ ο παππούς μου είχε πει στον αδελφό μου “έδωσα μια περιουσία στους δικηγόρους για να μην πειράξει κανείς εσάς”», είπε. 

Η καθημερινότητα πλέον θα είναι δύσκολη. Τα δύο αγόρια προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Μοναδική τους έννοια η μητέρα τους, η οποία στο κελί της έχει μαζί της τις φωτογραφίες του συζύγου και των γιων της κι ελπίζει ότι σύντομα θα βρεθεί κοντά τους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top