Πατροκτόνος Ζακύνθου: Για σκευωρία μιλά ο θείος του Αλέξη

«Δεν ήταν βίαιος ο αδελφός μου. Είχε πολλά λεφτά και λίρες»

Σκευωρία και συκοφαντίες, χαρακτήρισε τα όσα ακούστηκαν στη δικαστική αίθουσα της Ζακύνθου για τον αδελφό του ο θείος του Αλέξη, που κατηγορείται για τη δολοφονία του πατέρα του. 

Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη Γιώτα Κηπουρού, το θύμα ήταν ένας φιλήσυχος και αγαπητός άνθρωπος στους συγχωριανούς του, ο οποίος φρόντιζε τα παιδιά του και δεν ήταν καθόλου βίαιος. 

Πατροκτόνος Ζακύνθου: Λύγισαν ακόμα και οι αστυνομικοί στο δικαστήριο

Ο θείος του Αλέξη τόνισε πως ο αδελφός του έπαιρνε πάρα πολλά χρήματα ως μισθό και όπως του είχε πει ο ίδιος είχε χρήματα για να ζήσει αυτός και τα παιδιά του για πολλά χρόνια. 

Πατροκτόνος Ζακύνθου: Κατέρρευσε ο Αλέξης στη δίκη

«Ο αδελφός μου έπαιρνε ένα εκατομμύριο τον μήνα. Είχε πάρα πολλά λεφτά και λίρες», είπε, αλλά σε ερώτηση πού είναι αυτά τα χρήματα, αφού δε βρέθηκαν σε κανέναν τραπεζικό του λογαριασμό, απάντησε πως πιθανόν τα είχε κρύψει και δεν έχουν βρεθεί. 

Πατροκτόνος Ζακύνθου: Ξεσπά η μητέρα του - Ξεκινά η δίκη του Αλέξη

Ισχυρίστηκε ακόμα πως αγαπούσε πολύ τα παιδιά του και τα φρόντιζε όσο καλύτερα μπορούσε. 

«Τα παιδιά τα αγαπούσε. Τα φρόντιζε, τα είχε καθαρά, πήγαινε στο σούπερ μάρκετ και γέμιζε το αυτοκίνητό του με πράγματα για εκείνα. Εγώ τον έβλεπα, δεν υπήρξε ποτέ βίαιος. Όλα αυτά είναι μια σκευωρία και συκοφαντίες», συνέχισε ο θείος του Αλέξη. 

Πατροκτόνος Ζακύνθου: «Έσωσα τα αδέλφια μου από έναν πατέρα δυνάστη»

Ωστόσο, είχε γίνει ανώνυμη καταγγελία σε βάρος του θύματος για την κακοποίηση και την παραμέληση των δύο ανήλικων παιδιών του, κάτι που ο αδελφός του δεν μπόρεσε να εξηγήσει. 

Ζάκυνθος: Νέα στοιχεία στην υπόθεση του 27χρονου πατροκτόνου

Εκείνος επιμένει πως πρόκειται για μια φρικτή πατροκτονία και ζητά την παραδειγματική τιμωρία του ανιψιού του για να δικαιωθεί η μνήμη του αδελφού του. 

Την περασμένη Παρασκευή η μητέρα του Αλέξη με δάκρυα στα μάτια κατέθεσε στο δικαστήριο για τον βίαιο πρώην σύζυγό της και πατέρα του Αλέξη, ο οποίος, όπως είπε, κακοποιούσε την ίδια και τα παιδιά της, με αποτέλεσμα εκείνη να τον εγκαταλείψει για να γλιτώσει. 

Ο ίδιος ο Αλέξης, όταν ομολόγησε το έγκλημά του είπε πως θόλωσε όταν κατάλαβε πως ο πατέρας του κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη αδελφή του, όπως έκανε με τον ίδιο, αλλά και την αδελφή του. Όταν το μικρό κορίτσι του εκμυστηρεύτηκε τι περνούσε δεν μπορούσε να αφήσει τον πατέρα του να κάνει στα αδέλφια του, όσα έκανε και σε εκείνον. 

Ισχυρίστηκε ακόμα πως τη μοιραία βραδιά τον είχε πιέσει να του βρει μια γυναίκα για να συνευρεθούν ερωτικά, αλλιώς να του πήγαινε την αδελφή του. Οι δυο τους έδωσαν ραντεβού κι εκεί τον πυροβόλησε με καραμπίνα. 

Ο νεαρός έχει ζητήσει από το δικαστήριο μια δεύτερη ευκαιρία και έχει δηλώσει μετανιωμένος για το έγκλημά του. 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top