Νεκρός κρατούμενος από ξυλοδαρμό στις φυλακές της Πάτρας!

Έκαναν τα στραβά μάτια οι φύλακες σύμφωνα με συγγενή του

Νεκρός από ξυλοδαρμό βρέθηκε κρατούμενος στις φυλακές της Πάτρας, όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς του. 

Τον τελευταίο καιρό φαίνεται οτι οι φυλακές είναι καζάνι που βράζουν και οι θάνατοι είναι πιο συχνοί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου στο STAR, η κατάσταση του 40χρονου κρατουμένου των φυλακών Πατρών σοκάρει. Οι συγγενείς του όταν ενημερωθήκαν από συγκρατούμενους του αλλά και τους υπευθύνους της φυλακής οτι το πρωί εντοπίστηκε νεκρός, δε φαντάζονταν την εικόνα που θα αντιμετώπιζαν.

«Ο άνθρωπος είναι πάρα πολύ χτυπημένος, είναι κακοποιημένος, είναι ματωμένος. Όλο του το κορμί είναι με μώλωπες, πολύ άσχημα χτυπημένος» λέει συγγενής του θύματος.

Εδώ και καιρό ο 40χρονος που εξέτιε ποινές για υποθέσεις ναρκωτικών φαίνεται ότι είχε καταλάβει οτι οι φυλακές του Αγίο Στεφάνου στνην Πάτρα δεν ήταν ένα ασφαλές περιβάλλον για τον ίδιο. «Έπαιρνε τηλέφωνο τη μητέρα του και έλεγε ότι χρωστάει κάποια χρήματα κι ότι απειλείται η ζωή του. Ζήτησε να τον πάνε σε προστασία και όταν τον πήγαν σε προστασία βρέθηκε νεκρός» ισχυρίζεται η συγγενής του. 

Οι δικοί του άνθρωποι περιμένουν την ιατροδικαστική εξέταση και αναμένεται να ορίσουν και δικό τους τεχνικό σύμβουλο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Δικαιοσύνης, αναμένεται έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του αν και οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για παθολογικά αίτια. «Από κάποιον υπάλληλο πέρασε και έκανε τα στραβά μάτια ο υπάλληλος άρα θα ξέρει ποιος μπήκε τελευταίος μέσα στον χώρο εκείνον τον προστατευόμενο που ήταν» είπε η συγγενής του κλείνοντας.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top